Wpis z mikrobloga

@K_O_R_N_I_K: Cabrio duo. W tym sezonie robie dwa zabiegi zapobiegawczo. Topsin przy wysadzaniu, cabrio duo przy rozpoczęciu kwitnienia. Przy zbiorach juz dawno tego w nich nie będzie a powinno dać im sporo czasu, później już tylko soda oczyszczona
@Niewiemja: typie, wcześniej wyśmiewałeś jak pisałem o toksycznych środkach ochrony roślin, a sam używasz zakazanego i nielegalnego środka, który został wycofany ze względu na toksyczność dla ludzi i środowiska naturalnego. Tam to ukryłeś, tutaj się nie da. Dodatkowo piszesz o tym na forum publicznym i masz to gdzieś. Czy to nie jest dostateczny dowód na Twoje "ogarnięcie", "xD" dodaje tylko wisienki na torcie.

Myślałem, że obawiałeś się konsekwencji takiego zachowania i
@Beekeeper: Ale oczywiście ze pisze o tym na forum publicznym, i to pisze o tym co chwile bo spamuje #ogrodnictwo cały czas. Moge Ci to nawet potwierdzić tutaj - używam topsinu i ridomilu do ochrony roślin bo nie będę wyrzucał nieskończonych środków bo unia zakazała. Niedługo zakażą tez miedzianu, to tez możesz zgłosić przy okazji bo mam jeszcze sporo, i sanium w sumie tak samo. Tyle ze jeszcze przed chwila pod
@Niewiemja: masz bloka i mnie zawołałeś - dziwnie - może przestań kłamać i manipulować. Przywróć posty z twoim krętactwem, kto jak się zachowywał i co pisał. Potem wróć na ziemię. A piszę do ciebie tutaj bo nie lubię takich cenzorów jak ty.
A piszę do ciebie tutaj bo nie lubię takich cenzorów jak ty

@Beekeeper: Ale to właśnie zdaj sobie sprawe z tego ze nikt tu nie jest od robienia tego co Ty lubisz. Ja nie lubie jak mi ktoś burdel pod wpisami robi bo dodaje je tutaj żeby mieć wszystko uporządkowane i moc sobie szybko do nich wrócić w następnych sezonach i porównać co robiłem źle a co dobrze a nie po
@Niewiemja: Widocznie nie wiem jak działa wykop, bo mało kogo blokuje. Nic ci takiego nie mówiłem, znów kłamiesz i manipulujesz. Pisałem tylko, że są toksyczne, co również udowodniłem poprzez linki. Przestań mnie już wołać. Załóż sobie własnego bloga jak ma być tylko "twoja baśniowa" prawda. Jak piszesz bzdury na wykopie to licz się z tym, że ktoś zaprzeczy, a nie cenzurę stosujesz jak głupio wyjdzie. Jak to cie przerasta to zmień
@Beekeeper: Teraz pisząc poważnie i kończąc. I tak, tym razem wołam Cie sam, ze swojej inicjatywy - po raz pierwszy. To poważnie? Nie jesz smażonych zielonych pomidorów ani sałatki z zielonych pomidorów bo boisz sie ze sie zatrujesz? To co Ty z nimi robisz? Tak sie w sumie zacząłem teraz zastanawiać. Wyrzucasz? Serio, solaniną z pomidorów sie nie zatrujesz bo jej tam uwaga - w praktyce nie ma - Co tam