Wpis z mikrobloga

@fiedya: prawilnie przypominam, że nieruchomościowym frustratom typu pastibox, mickpl i innym nie chodzi o spadek inflacji, bo wtedy przynajmniej 1 wpis na 10 byłby o tym jaki mamy debilny rząd drukujący pieniądze i rozdający je na prawo i lewo. Oni po prostu sie cieszą że innym się teraz pogorszy bo ich dojadą raty :) A zatem są idealnymi pożytecznymi idiotami dla rządu, któremu na rękę jest ujadanie jednych na drugich, bo wtedy jedni i drudzy nie mają czasu zastanowić się kto to wszystko spowodował. Odpowiadając na pytanie które zaraz padnie: tak, podskoczyła mi MINIRATKA xD nie, nie boli mnie, bo obecnie to 12 mojego budżetu miesięcznego. Z fartem spierdoxy

#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #nbp #inflacja #bekazpisu
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fiedya: Jak już kiedyś napisałem, gdyby energię która tracą na te wpisy poświęcili na prace zarobkową to by się sami czegoś dorobili ¯_(ツ)_/¯

• Odpowiedz
@Kiedysbedeczerwonka: @pastaowujkufoliarzu: jakbym był mitomanem jak ty, miał zaburzenia osobowości (coś w stylu osobowości mnogiej i alternatywnej rzeczywistości) i wyimaginowaną drukarkę pieniędzy i z nierentownego biznesu potrafił wyczarować setki tysięcy / miliony złotych czystego kapitału na nadpłatę to zamiast produkować 4000 komentarzy na wykopie, to bym siedział teraz z ekskluzywnymi eskortami.

https://www.wykop.pl/wpis/66393267/nie-dosc-ze-agresywny-odklejeniec-to-jeszcze-mitom/

PS: jak tam ten twój ajfonik, z którego zawsze postowałeś? To właśnie stąd te nadpłaty? ( ͡° ͜ʖ ͡
haha123 - @Kiedysbedeczerwonka: @pastaowujkufoliarzu: jakbym był mitomanem jak ty, mi...

źródło: comment_1656596481gdWICaMCioQwzi9gMze4mT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kiedysbedeczerwonka: po co miałbyś w ogóle cokolwiek sprzedawać mitomanie, skoro z nierentownego biznesu, do którego dopłacasz, jesteś w stanie wygenerować kilkaset tysięcy złotych czystego kapitału ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Farmazoniarzu, jakiś czas temu przekroczyłeś masę krytyczną.
  • Odpowiedz