Wpis z mikrobloga

Pomyślałem sobie o tym, że w 2014 mają być wybory i smutłem, bo chcę na nie iść z poczucia obowiązku, ale nie ma na kogo oddać głosu - partie, które są obecnie w sejmie to gówno. PO pokazała, że nie warto na nich głosować, PiS to oszołomy i socjaliści z programem bardziej czerwonym niż SLD, PSL to prostytutki polityczne a samo SLD to komuchy i ludzie, którzy już dawno powinni być poza polityką.

Odnośnie partii poza sejmem też nie jest lepiej - Korwin nie ma ludzi, umiejętności politycznych i lepiej żeby już skończył z polityką bo każdą wypowiedzią w mediach kopie sobie grób, partia Gowina systematycznie pokazuje, że jest gówno warta, reszta to jakiś plankton dla którego największym sukcesem od lat będzie osiągnięcie 0,3% w wyborach.

Chyba skończy się na oddaniu nieważnego głosu. Mój kraj taki piękny ()

#polityka #gorzkiezale #mojkrajtakipiekny
  • 11
@ViZ_PL: Ale to będą wybory tylko do PE. Ja oddam głos nieważny, bo nie uznaje tego tworu.

Chyba, że o czymś nie wiem i w 2014 mają być również wybory do Sejmu ;-)
@ViZ_PL: No ja raczej niczego nowego się nie spodziewam by się pojawiło. Ja też głosuje na mniejsza zło...no wyjątek do PE - w tych wyborach nie głosuje. Choć najważniejsze dla mnie są wybory samorządowe! Tu unikam głosowanie na partie polityczne ;-)