Aktywne Wpisy

Graner +17

JicchakPerec +6
Przez dzieci nie mam praktycznie czasu na granie, ps5 robi bardziej za mebel jak konsolę, odpaliłem Enter the Gungeon i gdyby nie zbyt wysoki poziom trudności to grałbym dalej. Polećcie jakieś proste i łatwe gry na takie maks 30 minutowe sesje, żeby bez zagłębiania się w fabułę przyjemnie popykać i zaznać relaksu po pracy. Pozdrawiam
#gry #ps5 #ps4 #playstation
#gry #ps5 #ps4 #playstation
źródło: 5d7988b94fa62bb4bfb89e74c57ea23eea30c4dedfc3a270bb6290d9d19f13ff
Pobierz

#gdansk
#rower
#trojmiasto
Jest może tu jakiś ekspert z Trójmiasta który chciałaby pomóc przy kupnie roweru? Patrzę na używane, nie wiem jednak na co zwrócić uwagę czy stan jest dobry i żeby nie wpuścić się w koszty. Zapewniam transport i ewentualnie wyjście na p--o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie podlaczylbym sie xD
Nie znam sie za bardzo na rowerach, a mam od jakiegos czasu chec pojezdzic znow bo mam fajne rejony do jezdzenia rowerem. Myslalem zeby kupic nowke z krossa na Kartuskiej, ale nie wiem czy to jest dobry sprzet i bedzie spelnial moje wymagania i tak sie wstrzymuje do teraz...
Kwestia tego gdzie mieszkasz/musisz dojezdzac to moze rower bedzie forma rozrywki, a nie srodek transportu za samochod xD Obwodnica w pewnych godzinach jest najgorsza mozliwa droga zeby dostac sie w te okolice
https://allegro.pl/oferta/rower-crossowy-lazaro-integral-v-idealny-wysylka-12308413566
Dziś jeden oglądałem ale stan średni, znalazłem jeszcze taki ale kawałek drogi mam.