Aktywne Wpisy
Kagernak +306
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
#wojna #militaria #ciekawostki #lotnictwo
Nowa Zelandia mistrzostwo - ptak nielot xDxdxdxdxdx
@zuchtomek: No nie to co ten.
Ten za to to krol przestworzy.
Ja tam jednak widzę pewną różnicę między ssakami (tak, znam nietoperze), a ptakami :D
I tak, wiem też, że to ich gatunek endemiczny - niemniej jednak - bawi mnie ten Kiwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zuchtomek: MNie tez. Ale bez spiny Miras.
Wrzucili to z czym sa kojarzeni. Patrz kanada czy australia (swoja droga lisc klonu to jednak czasem lata. Zazwyczaj w dol ale w gore tez mu sie udaje :P)
Po prostu jak myślę NIELOT to w pierwszej chwili myślę o Kiwi, ewentualnie jakimś pingwinie, a nie kangurze jakimś skaczącym ;P
@zuchtomek: To moze wynikac z tego ze to jednk z popularniejszych hasel w krzyzowkach :P
Ja mysle o kurze :PP
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
W sumie beka.. prawie wszyscy w okręgu mają znaczki, to c--j polacy jako jedyni w kwadrat :D
Mimo wszystko podoba mi się nasz znak :)
I w sumie beka z Chile, że latają pod herbem odrywodzisław, w kolorach wisły kraków XD