Lato 2022 będzie nowym latem 1921. Już do zestawienia załapały się #slubice, a na czwartek prognozowane są temperatury w okolicach 38 stopni między innymi w #lublin i #krakow
A i tak dzbany z ##!$%@? powiedzą, że mamy normalny, ciepły czerwiec.
@Promilus: a jak nie powiedzą to co to zmieni xD niezapeszą i ciepło pomyśli, żeby do Polski nie przychodzić? Mówienie powoduje podniesienie temperatury o stopień?
@Promilus: faktycznie IMGW przewiduje takie upały. Nie sprawdzam u nich pogody XD Rzucę okiem na lublin.infometeo.pl i mniej więcej wiem czego się spodziewać. Mam nadzieję, że IMGW się myli bo będzie ciężko to przeżyć :/
@niochland: jestes pewien? ruch powietrza znad sahary tudziez innego rownika tez jest nienormalne? dryfowanie ukladow wysokiego / niskiego cisnienia tez jest nienormalne?
#pogoda #upal
@Promilus: Przestańcie traktować wiki jako wyrocznię.
Jest w niej wiele nieprecyzyjnych informacji.
@zwyklyczlek: Ciepłych? Ciepło to jest jak jest 28-30 stopni. Jak jest 38-40 to nie jest do końca normalne w naszym klimacie xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Promilus: Na pewno Lublin? Może miał być Lubin? Bo ja nie widzę w prognozach dla Lublina więcej niż 33 stopnie.
@Promilus: a jak nie powiedzą to co to zmieni xD niezapeszą i ciepło pomyśli, żeby do Polski nie przychodzić? Mówienie powoduje podniesienie temperatury o stopień?