Aktywne Wpisy

zasadzka01 +305
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny
źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
darknightttt +5
Czemu mężczyźni są tacy męczący? Każdy, którego znałam dłużej bardziej przypominał mi syna niż partnera.
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki

Zakochałem się w kobiecie, która ma męża. Myślę o zdobyciu jej i o tym jak jesteśmy razem. Życie tworzy różne scenariusze, w końcu ludzie pobierają się i rozwodzą, odchodzą od siebie, zmieniają partnerów. Nigdy wcześniej nie zaangażowałem się w żadną poważną relację aż do czasu gdy pojawiłaś się Ty - na ironię losu masz mężą.
W skali wszechświata nic nie znaczymy, ale to właśnie Ciebie pragnę.
#zwiazki #zalesie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62b76bec7d7b7b0f521fe110
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: karmelkowa
@OP: Wiedz, że jak zostawi męża dla ciebie to jest duża szansa, że w przyszłości zostawi ciebie dla innego. Więc przemyśl temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
Zaakceptował: LeVentLeCri