Wpis z mikrobloga

Pojeczo postekajo a później: dzień dobry, tak mam kartę, tak prosze pana, rabacik prosze pana, a może zjadłbym jeszcze hotdoga na stacji Orlen. I hotdog będzie gorący jak dupa po ruchaniu.
  • Odpowiedz
@BetPay: polaki juz sprzedaly godnosc za 500zł

teraz dorzucisz im 45zl extra i bede machac ogonem ze szczescia xD
Ty ruski pomiocie za tego "polaki", powinieneś dostać w pysk dzyndlu
  • Odpowiedz
@BetPay: W dupie ich mam, minimum do końca roku tankuję w prywatnej lokalnej stacji paliw, choćby to się miało w ogóle nie opłacać. Na Orlen można wejść tylko po to by skorzystać z WC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jaroty byś zobaczył jak na niektórych orlenach kibel potrafi wyglądać to byś się zdziwił.

#!$%@? jak ludzie dają sobie z dupy mordę robić za 30 groszy to powinni zrobić taką akcję konkursową na najlepszą propozycję tego co ma zrobić klient w zamian za parę złoty zniżki na całym zbiorniku hahaha
  • Odpowiedz
@BetPay: ale to nawet 45zl miesięcznie przez 2 miesiące!
Ja na przykład mógłbym oszczędzić jakieś 15zl miesięcznie względem tego, co na orlenie bez apppki.

A że w Auchan mam przeciętnie 25 groszy taniej na literze bez żadnej aplikacji to już inna sprawa xD
  • Odpowiedz
A tak w ogóle to jest na sali chociaż jedna osoba której na chleb brakło bo cały zbiornik paliwa zatankowała?

Tak przyjmując, że to 30gr przy zbiorniku 70l to 21,3(7 hehe) czyli są dwie dychy dawać sobie wcisnąć apke która daje dane statystyczne i słup reklamowy
  • Odpowiedz