Aktywne Wpisy
xionacz +796
zajsty +290
W 31 kolejce Harry Kane dwukrotnie trafia do siatki.
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
#f1 #motoryzacja
@KOXsu: 1.6 też są w f1
@cwlmod
pracuje w firmie gdzie produkujemy całe wnetrze do tego cuda, komentarze o braku zaawansowania technologicznego przemilczę ʕ•ᴥ•ʔ
@cwlmod: żaden wstyd. Gordon wielki człowiek (dosłownie) miałem okazję go widzieć i rozmawiać z ludźmi którzy pracowali przy budowie t50. Super koncepcja
Komentarz usunięty przez autora
Jak usłyszałem, że oni przy tym ultradrogim i rzadkim aucie martwili się o emisje i dlatego dorzucili pełną hybrydę i 5 silników to śmiać mi się chciało xD
@cwlmod: największy problem amg one są ciężkie akumulatory. Niestety obecna moda zabija trochę atrakcyjność tego projektu. ALE, jest filmik shmee150 z goodwood jak się przepoczwarza w torowego bandytę, mega
A co zrobili? Ładną ale LUKSUSOWĄ i cieżką hybrydę o wcale nieoszałamiającej mocy
Sączę jad na to, bo sam liczyłem że to będzie genialne auto jak ogłaszali koncept ヽ( ͠°෴ °)ノ
A F50 też nie miał silnika z f1