Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +280
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
S-x z starsza 35-40+ samemu mając 18-30 lat…
Wiem ze aktualnie to #tinder #badoo i inne portale randkowe online, ułatwiają takie znajomosci.
Zastanawiam się jak to wyglada całkowicie offline, mieliście sami albo słyszeliście o takich sytuacjach gdzie młody obraca starsza w łóżku?
Wiecie miejsce pracy, jakieś starsze sąsiadki itp.
Tego typu akcje serio się zdarzają czy to raczej legendy?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzenie: „Na starej p….., młody wie ćwiczy”, to tylko głupia rymowanka, czy serio ma to jakiś sens?
#s-x
#mamuski
#podryw
#podrywajzwykopem
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62b4c6f388a667d089ed4601
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: karmelkowa
Mając 22-23 lata wyrywałem same takie 30+ na imprezach. Łatwiej było nie mając aż takiego budżetu na stawianie drinków małolatkom, które były wpatrzone w wydziaranych goryli. Zaczęło się na sylwestra w jednej z imprezowni w Gdańsku, a skończyło się pod koniec roku na zaliczeniu prawie siedmiu około trzydziestolatek ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dalej się nie bawiłem w to, bo na owczas poznałem kobietę z którą
Moze byc priv( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam mam podobne zainteresowania starszymi kobietami