Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
S-x z starsza 35-40+ samemu mając 18-30 lat…

Wiem ze aktualnie to #tinder #badoo i inne portale randkowe online, ułatwiają takie znajomosci.

Zastanawiam się jak to wyglada całkowicie offline, mieliście sami albo słyszeliście o takich sytuacjach gdzie młody obraca starsza w łóżku?
Wiecie miejsce pracy, jakieś starsze sąsiadki itp.
Tego typu akcje serio się zdarzają czy to raczej legendy?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powiedzenie: „Na starej p….., młody wie ćwiczy”, to tylko głupia rymowanka, czy serio ma to jakiś sens?

#s-x
#mamuski
#podryw
#podrywajzwykopem

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62b4c6f388a667d089ed4601
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ChłodnaPłaszczka: Poznałem taką laskę w punkcie z maszynami. Nielegalny h----d. Była taką -recepcjonistką. W tym czasie byłem w srogim sztosie jeśli chodzi o u----i i h----d. Pewnego razu wracałem do hotelu, obudziłem się i nie mogłem doliczyć się 1500zł. Zadzwoniłem do znajomych którzy dali mi namiar na ową koleżankę, zapytałem czy przegrałem wszystko czy może było to coś innego. Powiedziała, że ledwo wszedłem do lokalu, przegrałem 50 zł i zamówiła mi
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
Mając 22-23 lata wyrywałem same takie 30+ na imprezach. Łatwiej było nie mając aż takiego budżetu na stawianie drinków małolatkom, które były wpatrzone w wydziaranych goryli. Zaczęło się na sylwestra w jednej z imprezowni w Gdańsku, a skończyło się pod koniec roku na zaliczeniu prawie siedmiu około trzydziestolatek ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dalej się nie bawiłem w to, bo na owczas poznałem kobietę z którą
  • Odpowiedz