Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 480
Dzień matki - nadają już tydzień przed w mediach żebyś przypadkiem nie zapomniał, wszędzie reklamy na dzień matki, kup to, kup tamto, całe półki zawalone rzeczami dla mam w marketach, kwiaty, bombonierki, kosmetyki itd.
Dzień ojca - kompletnie nic, zero, null. W markecie nawet jednej półeczki poświęconej rzeczom na dzień ojca. Weź coś znajdź i kup dla taty.
Przecież to jest jakiś skandal.
#przemysleniazdupy #przemyslenia #dzienojca #pieklomezczyzn
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skowyrny_Johnny: Wczoraj byłem w hebe i w rossmanie. Całe półki z promkami na dzień ojca i wielkimi plakatami, ale to fakt nie jest to nagłaśniane i tylko na miejscu się często dowiadujesz o jakiś akcjach na to święto.
  • Odpowiedz
@Skowyrny_Johnny: u mnie instagram od dluzszego czasu zawalony reklamami typu „kup koszulke na dzien ojca - spiesz sie!”. Może poprostu algorytm uznal ze nie jestes targetem i dlatego ci sie nie pokazuje? Nie ma sie co spinac na zapas ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Skowyrny_Johnny wczoraj byłam w auchanie, rossmanie i empiku, właśnie w celu zakupienia prezentu, miałam problem co wybrać bo rzeczy było full do wyboru, w empiku były 2 regały stricte z prezentami na dzień ojca, w rossmanie to samo. Chyba chciałeś się po prostu dowalic a nawet nie łaziles po sklepach:/
  • Odpowiedz
@Skowyrny_Johnny: No nie, w biedronce już parę dni temu były produkty na dzień ojca, ale nie jakoś wyróżnione że jakiś duży plakat tylko jak się podeszło to na opakowaniach produktów było nadrukowane.

i na maila x-kom mi przysłał że na dzień ojca zniżki..

a zaraz jadę do dużego hipermarketu i ciekawe czy co będzie.
  • Odpowiedz