Wpis z mikrobloga

• 11
@balagan_ To jest Inżyniera społeczna i podburzania społeczeństwa żeby się przeciwstawiło władzy i wspieraniu Ukrainy. Niedługo będzie o tym że Polskie kraby przechwycili i że dzięki zdobytej technologi bez strzału zajmą Polskę xD
  • Odpowiedz
@Noiceno: zgadza się, byłem tym działem.
Rosjanie już zaczęli produkcje tych dział, tylko ze bez abs-ów, poduszek powietrznych i elektroniki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Noiceno: Nawet jak by była prawda to koszty wojny. Tylko ten sprzęt jedzie bez NATO'wskich cukierków jak szyfrowana komunikacja (wymontowaliśmy to ze swoich czołgów zanim pojechały).
A ruscy rzucają na front to co mają i już stracili takie cuda jak nowoczesny przenośny kontener dowodzenia, czy cyfrowe stanowisko dowodzenia siłami specjalnymi - oba już od dwóch miesięcy pewnie rozłożone leżą na śrubki gdzieś w Teksasie.
  • Odpowiedz
@Noiceno: nawet jeżeli to prawda to co? to tylko ciężarówki z działami, żadne rocket sience dla ruskich, chociaż chodzą słuchy że i tak francuzi je troche wybebeszyli z elektroniki
Znacznie gorzej jakby w ich łapy wpadł krab lub PzH 2000
  • Odpowiedz
@Frasad: 55 km zasięgu z czym? tak wiem jest taka amunicja ale na pewno UA ich nie ma.
No i najważniejsze strzelają na 40 km to nie jest tak że znajdują się 40 km od frontu i strzelają na styk. No i nie jest tak że front to jakaś linia z grubości 1 km
  • Odpowiedz