Aktywne Wpisy
Klimbert +135
Ciekawe statystyki. Co takiego się wydarzyło pomiędzy rokiem 2000, a 2024 że tak duża liczba kobiet w wieku 45+ bierze antydepresanty? A no np. bezdzietność skoczyła nam z 5% na 40%.
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
Takie akcje mają szansę powodzenia?
Jak tak, to co piszecie? Zakładam, że i tak większość odpowiedzi nie dostaje, ale mnie interesują Ci którym się udaje.
#podrywajzwykopem #rozowepaski
#randkujzwykopem #tinder #badoo #instagram #podryw
Tldr - jak Twój profil nie śmierdzi fejkiem i nie trafisz na księżniczkę to szansa odpisania powinna być całkiem duża ᶘᵒᴥᵒᶅ
Z mojej różowej perspektywy - jeśli napisałby do mnie jakiś random, to bym raczej nie odpisała. Dlaczego? Byłabym podejrzliwa, że to albo jakiś scam, albo zaraz będzie zaproszenie do mlm czy innego gówna, albo po 5 minutach normalnej rozmowy będzie "hehe nie wiem dlaczego ale mi stanoł" #pdk
No ale to może dlatego że mam konto na wykopie i widziałam już dużo scamów typu projekt Klaudiusz więc miałabym się na baczności XD
Na pewno sprawdziłabym też konto, czy seems legit - czy są
@rosea_balteum: A na co byś odpisała, jak nie ma do czego nawiązać bo laski mają zdjęcia tylko ze sobą? XD
@Kamsyyo: Tak, próbowałem jak jeszcze miałem tam konto i udało się nawiązać z kilkoma kontakt
z jedną nawet popisałem sobie dłużej, ale po tych wszystkich doświadczeniach postanowiłem usunąć. Po prostu łatwo można się zakochać bo większość tych dziewczyn są o urodzie anioła, a wszystkie piszą , że są singielkami co zabawne
Była tez sytuacja, że typ podawał się za taką bardziej znaną modelkę pisał do mnie i chciał mnie oskamować na 1200 euro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To już dużo mówi o tych dziewczynach, jeśli mają zdjęcia tylko swojego ryjca albo dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pytanie nie o czym możesz z nią pisać, a o czym będziesz mógł z nią rozmawiać irl - ale to już pozostawiam
@rosea_balteum: Nieraz te zajęte piszą, że są wolne
Pisząc do atrakcyjnych dziewczyn nie łudź się, ze którakolwiek odpowie, co najwyżej jakieś przeciętniary nie zignorują (ofc o ile wyglądasz przyzwoicie).