Wpis z mikrobloga

@Getmano: Fani tak samo poprawili nieudolnie wklejoną facjate Luke w serialu Mando, zastanawia mnie jak bardzo Disney ma #!$%@? w fanów i odbiorców, ze nie chce im się dopracowac takich drobnych szczegołów, które jak widac ogarniają fani w mgnieniu oka
  • Odpowiedz
@Getmano: @Godir17: @hawat:

To ja już wolę naturalnego Haydena i jego prawdziwą mimikę, bo ta przeróbka wygląda tak samo fejkowo jak odmłodzona Leia w The Rise of Skywalker. Nie rozumiem tego bólu dupy o kilka zmarszczek, Hayden wygląda zajebiście i nie warto tego rozwalać jakimś deepfakiem.
  • Odpowiedz
@chatter: nie ma co sie spierać o jedną scene, kiedy caly serial u podstaw jest #!$%@? i bez pomysłu, akurat ta scena mi sie podobała niezależnie od tego, ze ten Padawan ma ponad 40 lat :)
  • Odpowiedz
@chatter: przeróbkę robił gościu, który pierwszy raz w życiu użył technologii deep fake. Disney z takimi możliwościami jakie ma, mógłby zrobić to o wiele lepiej
  • Odpowiedz
@Getmano: nie Disney tylko ILM, który robi efekty specjalne do SW od 40 lat i żaden deaging jaki zrobili na przestrzeni 7 lat nie wyglądał idealnie, nawet Luke pół roku temu ze swoją sztuczną mimiką, nie wiem po kiego grzyba dla kilku zmarszczek robić przeróbkę chłopa, który naprawdę świetnie się trzyma, lazy writing to lazy writing ale to już czepialstwo moim zdaniem
  • Odpowiedz