Aktywne Wpisy
rales +177
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +126
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Jak szybko i dobrze wyczyścić kokpit w samochodzie? Użyj ADBL Interior Cleaner.
Neutralny produkt do szybkiego i łatwego usuwa nawarstwionego brudu i kurzu z deski rozdzielczej.
Przywraca pierwotny wygląd. Nie pozostawia osadów. Odpowiedni dla materiałów wykonanych z winylu, plastiku czy gumy.
Nie wymaga wypłukiwania. Wygodna, gotowa do użycia formuła o przyjemnym, owocowym zapachu.
#detailing #autodetailing #cardetailing #kosmetykisamochodowe #motoryzacja
@Czysta-Bryka_pl: używałem ostatnio i przyznam szczerze, że jest naprawdę spoko. APC jest super, ale używam częściej jako odtłuszczacza albo w wyjątkowo upartych miejscach niż do sprzątania absolutnie wszystkiego. Szczególnie w starszych autach łatwo coś zmatowić ( ͡° ʖ̯ ͡°)