W nawiązaniu do TEGO wpisu. Właśnie odebrałem przesyłkę xD Sprawozdanie z użycia zdam później, jak kolega przetestuje. Można pulsować, zawołam pulsujących ten wpis ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki
Oo delivered.
No i polecam sklep secretdelivery, paczka przyszła nieoznakowana, sam brązowy karton i list przewozowy
@Megawonsz_dziewienc: Miruś zainwestuj w vr np questa 2 dostaniesz w prezencie stronę z filmami 3 d w 4 k do tego kupisz sobie dojarkę automatyczną synchronizowaną dźwiękiem z filmów i będziesz zadowolony ( ͡°͜ʖ͡°)
@Megawonsz_dziewienc: Dam Ci taki protip kolego Te zabawki to tylko od japońców, oni mają doświadczenie w robieniu dobrze spierdoxom, z polskich sklepów szczytuj.pl ma w ofercie i wysyłają bez nazwy firmy żeby nie było, że c--a gumowa W----------z opakowanie z anime i masz top tier zabawkę 300 lat przed amerykańcami ( ͡°͜ʖ͡°)
@Login_login: Będę kontynuował: „Ale trzeba być przegrywem XD” cd.: …żeby myślenie o scenariuszach uprawiania sexu oscylowało jedynie pomiędzy gumową p---ą a dziwkami XD podpowiem: najłatwiej znaleźć sobie kobietę. Nie ma za co.
@zacieklykomentator: Najłatwiej, ale nie najlepiej. Nie wszyscy chcą się wiązać z drugą osobą, zmieniać status z WOLNY na w związku, a więc dla samego poruchania zrezygnować ze swojej WOLNOŚCI, NIEZALEŻNOŚCI, nałożyć na siebie dodatkowe obowiązki, zadania, kompromisy, poświęcać czas drugiej osobie żeby tylko czasem poruchać, a ta druga osoba to nie robot, też ma uczucia i może nie zawsze chcieć wtedy kiedy Ty chcesz, tak często
Sprawozdanie z użycia zdam później, jak kolega przetestuje. Można pulsować, zawołam pulsujących ten wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki
Oo delivered.
No i polecam sklep secretdelivery, paczka przyszła nieoznakowana, sam brązowy karton i list przewozowy
źródło: comment_1655298443elgzA8UQYqoGXfvxUrHax4.jpg
PobierzTe zabawki to tylko od japońców, oni mają doświadczenie w robieniu dobrze spierdoxom, z polskich sklepów szczytuj.pl ma w ofercie i wysyłają bez nazwy firmy żeby nie było, że c--a gumowa
W----------z opakowanie z anime i masz top tier zabawkę 300 lat przed amerykańcami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja k---a dzieci.
Co to nie wiedzą do służy masturbator...
Jak wykop
Komentarz usunięty przez autora
@zacieklykomentator: Najłatwiej, ale nie najlepiej. Nie wszyscy chcą się wiązać z drugą osobą, zmieniać status z WOLNY na w związku, a więc dla samego poruchania zrezygnować ze swojej WOLNOŚCI, NIEZALEŻNOŚCI, nałożyć na siebie dodatkowe obowiązki, zadania, kompromisy, poświęcać czas drugiej osobie żeby tylko czasem poruchać, a ta druga osoba to nie robot, też ma uczucia i może nie zawsze chcieć wtedy kiedy Ty chcesz, tak często