Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +163
Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zakimar +100
Dorosły stary koń, a spełnił marzenie z dzieciństwa i po pracy jeździ sobie ciężarówkami i autobusami.
Było mi troszkę wstyd to kupować, ale co tam, raz się żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz przepraszam, koniec pitolenia, bo kończę pauzę i lecimy na Czarnogórę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#gry #ets2 #eurotrucksimulator2 #symulatory #komputery
Było mi troszkę wstyd to kupować, ale co tam, raz się żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz przepraszam, koniec pitolenia, bo kończę pauzę i lecimy na Czarnogórę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#gry #ets2 #eurotrucksimulator2 #symulatory #komputery
Jestem wkurzona i to ostro. Od paru lat leczę się na depresje. Powodami po trochę mogą być surowi rodzice oraz moje problemy zdrowotne związane z układem nerwowym. Chodzę na terapie od 6 lat ale nie jest ona regularna więc może tkwi w tym problem. Coś tam się zmieniło u mnie w życiu na plus bo staram się pracować nad sobą ale to #!$%@? uczucie które ciągnie mnie w dół nie znika. Leki pomagają ale człowiek chce mieć dzieci a w ciąże żeby zajść to jednak trzeba je odstawić. 4 dni nie brałam tabletek i już mnie takie doły łapią ze jest to wkurzające. Głównie to mam problem z krytyka która jeśli nie jest konstruktywna to przeżywam jak stonka wykopki a dwa ze mam często nieuzasadniony lęk przed czymkolwiek. Niby jest coś tam lepiej w tym moim życiu ale jednak nie tak jak być powinno czyli przyzwoicie bo nie musi być nawet "zajebiscie". Teraz to nie wiem co z terapia bo niby mnie ogarnięta babka prowadzi ale jakoś nie czuje ostatnio znacznych efektów. Kurla jak żyć? Ktoś kiedykolwiek zmienił swoje samopoczucie na lepsze i wyszedł na prostą?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62a72147df1eea31b3e1a625
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Piszemy tak bo sami mielismy rodzicow z chrobami psychicznymi i wiemy jak bardzo przyczyniło sie to do naszego przegrywu. Widać, że masz problemy z nerwami bo strasznie zesrałaś sie do @Opportunist: za słowa prawdy i od razu odleciałaś w jakieś dziwne klimaty. Co ma patologia do rzeczy, patrz
„Mam pogorszone samopoczucie i często jest mi słabo”
Sorry, ale dziecko potrzebuje matki, która nie ma takich wahań nastroju, nie płacze co chwile, nie ma depresji poza tym w ciąży możesz jeszcze mieć wzmocnione to wszystko + depresja poporodowa i kto się wtedy zajmie dzieckiem? Przestań egoistko myśleć tylko o sobie, skoro tobie utrudnia życie to twojemu dziecku napewno życie uśle różami! matka z depresją to jakby nie mieć matki