Aktywne Wpisy
Kagernak +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +197
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
https://www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art36486841-wbrew-zakazowi-z-ukrainy-do-polski-wjechalo-432-tys-mezczyzn-objetych-mobilizacja
#pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #rakcontent #ukraina #wojna #ciekawostki
Więc gdzie są wyliczenia konfederacji jak to zrobić? Przecież chyba nie chcesz powiedzieć że to populiści, którzy tylko pieprzą, a w rzeczywistości nie chcą nic z tego co mówią zrealizować.
Czad, kogo chcesz ukarać z polityków PZPR którzy byli odpowiedzialni za stary system
@Habemuspapam69: "konwencja genewska? raczej sugestia genewska" - prawda jest taka ze na wojnie ten kto ma karabin ten ma racje
A kto zabrania w Polsce posiadania miecza?
Bo to właśnie b--ń jaka była dostępna dla ludzi przez tysiące lat.
@skitarii: to w końcu przywileje dla kobiet czy wszystkich ludzi niezależnie od płci i przekonań?
I kto ci zabrania posiadania broni? Możesz to zrobić po przejściu testów psychologicznych i wyrobieniu licencji
A co do emerytury - Konfederacja prostuje zrównanie wieku emerytalnego? Gdzie? Przecież kobiety są słabsze i gorsze od mężczyzn i trzeba im pomagać, żeby
Komentarz usunięty przez moderatora
Więc bez problemu pokażesz gdzie, konfederacja przecież to sprawdziła.
To mężczyźni są bardziej zainteresowani posiadaniem broni.
@
@Fidel1: a czemu to ja mam pokazywać? To ZUS ma pokazać.
@niochland: to niech do obrony kraju wzywaja tylko tych ktorzy przeszli testy psychologiczne
Bo to ty chcesz likwidować "ZUS".
@Fidel1: no skoro według ciebie ZUS nawet nie wie co robi z pieniędzmi które do niego trafiają to chyba oczywiste, że należy go zlikwidować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZUS wie doskonale.
@Fidel1: no to niech odda i składki można zlikwidować.
@skitarii: A jak rozumiem w rassiji walczą kobiety, nie to co w Ukrainie?
@200Amra: a co mnie ruska dzicz obchodzi? To nie Rosjan krytykują politycy PO i Lewicy za to, że unikają poboru.
Zresztą, przymusowego poboru w Rosji też nie popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale co ma oddać ZUS? On zajmuje się tylko poborem i wyplatą, za zasady odpowiada państwo.