Wpis z mikrobloga

@kxniec: Bo ja wiem. Podstawowa różnica jest taka że w TVPiS mówią że w Polsce jest w pytę. A TVN mówią że wcale niekoniecznie jest w pytę. To już od każdego z nas zależy czy uważa, że jest zajebiście czy nie. Powiedzieć że ja się skłaniam do tego że sytuacja jest tylko i wyłącznie coraz gorsza z roku na rok, to mało powiedzieć. Ale jestem przekonany, że wiele osób zyskało
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kxniec: przyjmijmy że się zgodzę z twoją tezą, to jednak styl propagandy TVP i TVN to jest niebo a ziemia, propaganda TVP jest wręcz uwłaczająca, prymitywna, żenująca i niesmaczna, TVN jednak ma całkiem inną klasę i przekaz tam płynący słucha całkowicie inaczej i nawet nie masz jak z tym handlować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a co za różnica za czyje pieniądze .Skoro finalnie i tak będzie za nasze ,jeśli skutkiem tego będzie osiągnięcie celu przez grupę ,która wykorzystuje te media do tego celu?

@kxniec: no jak to co. Teraz płacisz 2 razy. Raz za propagandę, a drugi raz za jej efekty. Pewnie w obu przypadkach efekty będą złe, ale jak tak to wolałbym tego nie opłacać z góry.

Osobiście polecam od mediów trzymać się
  • Odpowiedz