Wpis z mikrobloga

@kxniec: tak, pisząc płacisz też miałem na myśli oba znaczenia. Nie chcę porównywać która stacja jest tutaj gorsza, bo obie są jakimiś tubami propagandowymi i robią pranie mózgu i z oglądania tego nic dobrego nie wyjdzie.

Osobiście uważam że TVPiS to większe gówno. Tylko, że to jest moje zdanie. A fakt że drenuje budżet państwa to jest fakt. TVN mogę nie oglądać i każdy może zdecydować że nie ogląda i
  • Odpowiedz
  • 0
@kxniec Gdyby tak było PiS nie wygrałby w 2015 roku. Niestety TVN jak każda stacja lubi rozdmuchiwać aferki i walkowali do pozygu "aferę" z przekleństwami u sowy i ośmiorniczki. Żółte paski lataly jak #!$%@?.
Teraz z resztą nie jest lepiej. PO nie ma swoich mediów i to jest dla nich spory problem.
  • Odpowiedz
@Kujamandzaro: każdy kto #!$%@? tvn albo nie oglada tej stacji, albo jest pisowcem/konfiarzem ze spranym łbem, serio innej opcji ma, także z kogo idiota, chyba z ciebie XD

tvn jest 100 klas wyzej niz tvp, nawet biorac pod uwage pierwsze lepsze reportaze z ukrainy, zreszta tlumaczenie tego to jak tlumaczenie czemu 2 + 2 = 4, debili opisanych wyzej i tak sie nie przekona
  • Odpowiedz
@deziom: JBĆ konfederacje. Jestem ich zagorzałym przeciwnikiem od kiedy trzymają z Putinem.
Chodzi mi o to że, TVN=TVP, tylko zwroty przeciwne. Jak w fizyce.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@jarzyn86: no jesteś debilem. Nie podoba się, to nie oglądaj. Kasy na to nie dajesz. TVP możesz nie oglądać, a płacisz w podatkach i jeszcze abonament, nie widzisz różnicy?
  • Odpowiedz
@TheGreenBastard: moge być w grupie idiotów, peowców czy trolli nie oglądam tv na codzień, ale zdarzy mi się obejrzeć fakty na tvnie i ciężko mi postawić znak równości między tvnem i tvp info ¯\_(ツ)_/¯uważasz, że pokazywanie np debaty sejmowej w taki sposób jak w tvp info, że dajesz propagandziste , który komentuje to i mówi widowni co mają myśleć, a wypowiedzi ludzi z PO/PSLU/Lewicy/konfederacji są ucinane, albo w ogóle się
  • Odpowiedz
@gardzenarodowcami: Dobra, teraz przedstawie ci ostateczną wersję, bez zbednego obrazania się i napinania.

Wyobraź sobie że masz kosz na śmieci. Do tego masz dwie kremówki. Jedna leży już tydzień po terminie, a druga ma robaki i jest nadgryziona.
Obydwie lądują w koszu ¯\_(ツ)_/¯ Nikt o zdrowych zmysłach nie bedzie badał która mu bardziej zaszkodzi. Bo co masz do wyboru?

Po jednej się posrasz, a po drugiej porzygasz i posrasz ʕ
  • Odpowiedz