Wpis z mikrobloga

#pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy #sluchawki #gownowpis #elektronika
Jak wsadzić takie coś do ucha, zeby były niskie tony i zeby nie spadalo co chwile?
Olałbym sprawe, ale to bluetooth , a nie moge miec przewodowych na razie bo spalilem zwarciem lewy kanal w lapku... Za jakis czas kupie karte na usb, bo nie bede juz tego naprawial. Ale wrocmy do pytania.
LinuxZamiastWindows - #pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy #sluchawki #gownowpis #elek...

źródło: comment_1654883734RXFf75HVgKCjpPWKxN4D0P.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Linux_Zamiast_Windows: Ja używam tradycyjnych pchełek, ale nie dlatego, że dokanałowe wypadają, ale dlatego że tłumią jakby upchać sobie waty w uszy do oporu. Tragedia. Takich jak te białe nie używałem jeszcze, ale planuje kiedyś, bo wydają się czymś pomiędzy.

Przez neta znajdź jakieś sprawdzone od chińczyka i bierz z aliexpress na zapas. Za 30 zł można kupić lepsze słuchawki niż jakieś markowe za 100 zł, bo to 100 zł to
  • Odpowiedz
@Nemayu: ja mam taki problem, ze jak przytkam mocno do uszu to mam ladny dzwiek jak z kina domowego albo i lepiej, ale co sekunde sluchawki sie oddalaja od uszu i spada niski ton, az w koncu calkiem spadaja mi z uszu, mialem juz wiele takich sluchawek i zawsze to samo....
co do tych bialych to nie chodzi konkretnie o takie, tylko wlasnie bez tych gumek posranych...
  • Odpowiedz
  • 0
@Linux_Zamiast_Windows Yincrow X6, MEMT T5 sobie spójrz. Co do dokanałowych (z resztą z dousznymi jest to samo) to wszytko niestety jest kwestią mocno indywidualną i zależną od budowy naszego ucha. Dobór tipsów może sporo zmienić, jak i dokładne umycie ucha, żeby tipsy nie ślizgały się po miodzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz