Wpis z mikrobloga

@BaronOpryskus tak z ciekawości
Masz jakies inne zycie poza szkalowaniem teczowych, covidem, tuskiem i trzaskowskim ?
Nie wiem rodzina np ? Hobby ?

Bo z wpisow jestes steretypowym przegrywem.
Na ten teczowy miesiac to juz czekasz od jakiegos czasu postujac swoje bóle ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Sam jestem bardziej prawakiem, ale nie wiem o co chodzi z tą nienawiścią do tęczy. Tęcza to tylko tęcza, symbol szczęścia- tylko podludzie "mają jakieś wąty" do kolorowej flagi.
Po drugie to nikogo nie powinno obchodzić co druga osoba robi w łóżku (o ile to nie jest przestępstwo na tle seksualnym, itp).
  • Odpowiedz
@zarzudka: sama tęcza w moim przypadku jest neutralna, za to obrzydza i irytuje mnie wszędzie promowanie homoseksualizmu np. w grach, filmach, sporcie, reklamach. Gdzie się teraz nie spojrzy tam wszędzie przymuszanie do akceptacji lgbt
  • Odpowiedz
tak z czystej ciekawości. O co chodzi z tą tęczą że wywołuje u prawaków tak przepotężny ból d--y i agresję? w sensie jakie szkody wyrządza w waszym życiu, że jest tak negatywnie odbierana?

@zarzudka: tak z czystej ciekawości. O co chodzi z tą MAGĄ że wywołuje u lewaków tak przepotężny ból d--y i agresję? w sensie jakie szkody wyrządza w waszym życiu, że jest tak negatywnie odbierana?
  • Odpowiedz
@Maister37: nie mam pojęcia bo u mnie nie wywołuje. Nic co nie jest bezpośrednio powiązane z ideologiami zbrodniczymi nie wywołuje u mnie bólu d--y, dlatego nie ogarniam jak można reagować tak alergicznie na takie rzeczy.
  • Odpowiedz