Dla mnie seks to ostatnia rzecz, której mi brakuje jako przegrywowi. Ja po prostu chciałbym normalnie żyć, bez stresu, potrafiąc rozmawiać z ludźmi i mając poczucie własnej wartości, bo obecnie moje postrzeganie samego siebie jest głęboko na dnie. A dziewczyna, założenie rodziny? Już nawet na to nie liczę, to jest tak abstrakcyjne, że nie umiem sobie tego wyobrazić. #przegryw
@Ignite: Mi brakuje najbardziej bliskości, brak drugiej osoby w moim życiu sprawił, że nie mam motywacji do wielu czynności, nie mając motywacji przestałem próbować cokolwiek zmienić i koło się zamyka, seks to dla mnie sprawa drugorzędna, chciałbym po prostu poznać kogoś kto mnie pokocha ze wzajemnością takiego jaki jestem.
@Ignite: Może się wyprowadź/ do miasta/ wyjedź za granicę czy coś/ idź na siłę/ jakaś terapia? Po prostu zrób coś z sobą. Chłopie masz około 20stki. Weź się w garść i zacznij żyć inaczej niż jak żyłeś do tej pory? Ułóż jakiś plan. Siedząc w tym samym miejscu co zawsze nic nie zmienisz tylko będziesz się nadal użalać nad sobą. Ale zmiana to cos trudnego bo wymaga odwagi i jaj. Zmierz
@Ignite: z szablonu jest Twoje użalanie się nad sobą narzekając na wszystko wokół i że się jest przez to przegrywem. Będziesz tak długo przegrywem jak długo się za siebie nie weźmiesz. Terapia nie jest z szablonu terapia to indywidualna, prywatna sprawa. Każdy jest inny wyjątkowy więc nigdy nie jest z szablonu. Zajebista opcja na poznanie siebie, najlepiej płatna a nie jakaś z NFZ od specjalisty który specjalizuje się takimi przypadkami jak
możesz sobie wyjechać na kilka miesięcy za granicę do pracy z zakwaterowaniem przez jakąś agencję, w necie jest tego od #!$%@?, odłożyć, przemyśleć co i jak, poznać świat, ludzi, wyeksponowac się na ten stres i strach bo życie to #!$%@? stres i strach, z którym musisz się nauczyć obchodzić. Każdy musi. Nie zmierzysz się ze światem i nie nauczysz z nim obchodzić to będziesz mentalną kaleką. Po jakimś czasie odkryjesz co chcesz
@MG42 @Ignite I nie szukaj pocieszenia u przegrywów, którzy pocieszają Cię że mają tak samo i nic z tym nie robią bo tylko sie pogrążacie poklepując po plecach, cicho akceptując to, że się wam nie chce zmieniać.
@Ignite: poczekaj do jesieni, idź jak już będą przymrozki i wilgotno na łąkę (najlepiej tam gdzie się pasą owce, krowy) i znajdź łysiczki lancetowate. Pod żadnym pozorem ich nie zbieraj, bo to nielegalne, tylko od razu zacznij jeść a po konsumpcji zadaj sobie fundamentalne pytania.
@Ignite: partner i założenie rodziny to normalna potrzeba mężczyzny. Prawda jest taka, że nigdy nie zaznamy szczęścia i jakiejkolwiek satysfakcji, nie mówiąc o poczuciu własnej wartości, w momencie gdy nie będziemy w stanie spełnić podstawowych potrzeb. A w naszych realiach to są podstawowe potrzeby.
partner i założenie rodziny to normalna potrzeba mężczyzny. Prawda jest taka, że nigdy nie zaznamy szczęścia i jakiejkolwiek satysfakcji, nie mówiąc o poczuciu własnej wartości, w momencie gdy nie będziemy w stanie spełnić podstawowych potrzeb. A w naszych realiach to są podstawowe potrzeby.
@milkas98: A może najzwyczajniej w świecie idź na #divyzwykopem? Po co się męczyć jako prawiczek? Tak to przynajmniej zdobędziesz nowe doświadczenie i odczarujesz mity związane z seksem.
@Ignite: Chłopie, rozumiem, ale moja rada tk odicac sie, naprawde jebnac sie na gleboka wode, wyjechac, nawet na truskawki do holandii. Inaczen nie zmienisz nic w życiu. A i psycholog, tylko zanim pójdziesz to spróbuj sam ze sobą się pogodzic. Poleca metodę wypisywania na kartce. Mi np pomoglo mocno, mimo że uwazalem ze glupie
@Ignite: Uwielbiam gdy przegrywowy wpis dostanie się na główną i następuje fala normickich komentarzy z radami które nie mają przełożenia na rzeczywistość.
Putin nie odpuści terenów Ukrainy, które zdobył. Jeśli ukrainskie wojsko odzyska wszystkie okupowane tereny wtedy wściekły nieobliczalny Putin może użyć broń jądrową by zniszczyć Ukrainę. Wątpię by w tej wojnie był happy end dopóki Putin jest u władzy. #wojna #ukraina
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#przegryw
@jasinski-mikolaj: Jak z jakiegoś szablonu xD
@milkas98: A może najzwyczajniej w świecie idź na #divyzwykopem? Po co się męczyć jako prawiczek? Tak to przynajmniej zdobędziesz nowe doświadczenie i odczarujesz mity związane z seksem.
Komentarz usunięty przez autora