@Piks0n na start wystarczy jakis aberlour podstawowy żeby poczuć różnice, a potem masz tego do wyboru w zależności od upodobań - każda destylarnia, każdy wypust są trochę inne. Możesz też spróbować japońskiej whisky, to zupełnie inne doznania.
@Ulany_Utopiec: oczywiście nie wszystko musi być dla każdego. Po prostu z doświadczenia wiem, że jak ktoś mówi, że nie lubi whisky to zazwyczaj próbował tylko tych najpopularniejszych i tańszych, które faktycznie smakują tylko jako składnik drinków.
@pekak: ja probowalem tanich, drogich, srednich, blendow, single maltow, a jedyne co mi smakuje to jameson i chivas 12yo (18 jest paskudny xD), wiec nie zawsze kupienie drozszej to rozwiazanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@sylwke3100: z kawą to tak jest, potem jak przypadkiem wypijesz łyka jakiejś z cukrem, to idzie wypluć. Chyba że to jakaś smakowa z kawiarni, jakiś wynalazek, który i tak jest słodki, to spoko.
@banjo: Ja nie potrafię kawy z cukrem pić bo obrzydliwa, podobnie jak herbaty.
źródło: comment_1654739835tDYMgnCA9uUmHl9s7Jyehl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@banjo: Ja nie potrafię kawy z cukrem pić bo obrzydliwa, podobnie jak herbaty.