Wpis z mikrobloga

Trochę na poważnie trochę dla śmiechu, ale nade mną zamieszkała rodzinka ukraincow, matka i dwie córki, na oko 20 lat i odkąd mieszkają to katują pralkę na śmierć chyba, poważnie, codziennie robią 2-3 prania, te sznury do zawieszania są 24/7 przez nie zajmowane, jak idą zdjąć suche ubrania to idą tam z koszem nowych mokrych do zawieszenia i tak ciągle XD

Dla mnie to fenomen psychologiczny bo o kij tu chodzi, macie jakieś pomysły? Jak dostałam nowego kompa to też go katowałam ile wlazło, no ale ileż można majtki prać XD

#ukraina #gownowpis
V.....m - Trochę na poważnie trochę dla śmiechu, ale nade mną zamieszkała rodzinka uk...

źródło: comment_1654183927TbF64guo3VDUYJlMJeUTFQ.jpg

Pobierz
  • 15
@Wolf1986: @Qaktuz: @gejuszmapkt: Fałszywy trop, nikt ich nie odwiedza, a one same rzadko wychodzą z domu, jedynie do sklepu, nic nie wynoszą/nic nie przynoszą oprócz podstawowych zakupów. Też myślałam że to musi być jakaś zorganizowana akcja prania dla kogoś czy coś, ale ewidentnie robią to pranie dla siebie, jakby wynosiły/przynosiły jakieś ubrania to nie robiłabym tego wpisu śledczego ugułem ( ͡° ͜ʖ ͡°)