Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +151
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Chodzi z was ktoś na basen? Możecie mi coś polecić? Bo kurde tak się rozgląda i wszystkie baseny pozajmowane, jedynie muszelka wolna ale tam jest jakieś gestapo pic rel.
Nie ma w tym mieście normalnego basenu z naliczaniem minutowym gdzie w spokoju popływasz i nikt nad tobą nie stoi z zegarkiem?
#plywanie #basen
Jak masz termin na 20:15 to
20:00 - otworzenie bramek i wpuszczenie do szatni. Masz na przebranie 15 minut
20:15 - dzwonek. Podmianka ludzi w wodzie.
21 - dzwonek - w---------ć wchodzą następni. Masz 15 minut na to by się wysuszyć i
@elmo-pl
@NotNull
Dzięki wielkie Mirasy!
ostatnio na ROSIR przed zamknięciem przyszło 2 Chińczyków i gdyby nie klienci, to by się nie dogadali, bo pani z obsługi po angielsku kompletnie nic (prędzej po rusku, bo za komuny to ruskiego uczyli) - no i się zdziwili, że tak to działa, że nie wejdziesz o dowolnej porze
w tygodniu za bardzo nie popływasz, bo
@SendMeAnAngel: te babki w kasach to są w ogóle dobre. Kiedyś na Karpiku jakaś laska się zapytała babki czy można tu kupić klapki basenowe a baba się na nią popatrzyła jak na kosmitkę, laska podziękowała, poszła
Elektroniczny pomiar. Wszystko fajnie ładnie. Jedyne co to o 20 były trochę tory zapchane ale może potestuje różne godziny i uda mi się wyczaić taką popołudniową gdzie będzie w miarę luźno.
Btw. Panie na kasie bardzo miłe :)