Aktywne Wpisy
Pol753 +407
źródło: temp_file2086024037413279221
Pobierz
seo000 +1301
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
źródło: wykop-zeby
Pobierz

![Canon wprowadza opłatę $5/mc za 1080p w trybie webcam [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7033f416f8a86b54eeb1d87569a6a2bd5d4bf7ca964e5d3483e92e48b74db2b0,q80.jpg)
Całe to p---------e o tym, że wygra miłość to po prostu haczyk marketingowy bo tak sie lepiej program sprzedaje.
Maja powiedzieć, że wygra najspytniejszy? Czy najwiekszy manipulator?
Po pierwsze: nie miłość tu wygrywa tylko umiejętnośc budowania pozytywnych relacji, które pomagają nie odpaść.
Dobre relacje z innymi uczestnikami pomagają, wszak to oni na koniec decyduja o wygranej.
Oczywiście jest jeszcze ingerencja produkcji, żeby program miał "suspens".
Po drugie: jaka prawdziwa miłość. Wystarczy popatrzec na wszystkie sezony HP i LI - ile to nie było prawdziwych uczuć...
Wszystko trwało w najlepszym przypadku parę tygodni po emisji. Tak długo jak dało sie z tego jeszcze parę groszy wycisnąć
Czy po obejrzeniu 1-2 programów tego typu tak trudno to zrozumieć?
Po trzecie: założenie, że relacja Eliza-Jay to prawdziwe uczucie, które przetrwa najwieksze burze Buhahaha
W czy ich relacja jest lepsza od np Oliwka-Kuba. Bo jedni bzykneli sie przy kamerze a drudzy chowaja sie w szafie?
„Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem. Wygrał lepszy” – mówił Wielki Szu!
Grali i przegrali. Choć grali dobrze. Ale myśle zgubiła ich zbytnia pewność siebie i przede wszystkim brak relacji.
Eliza to po całości wszystkich miała w dupie. Jay do połowy programu leżał pod ławka, dopiero później zaczął coś budować.
Ale do tanga trzeba dwojga.
Ani mi ich żal ani się cieszę.
#hotelparadise