Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +140
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Jest dziewczyną, która ma chłopaka, który ją kocha. Brakuje jej seksu. Spotykać się z nią czy nie?
Komentarz usunięty przez autora
Wpadki się zdarzają ale jak już się mają zdarzać to lepiej z kimś chociaż w miarę stabilnym
https://www.wykop.pl/wpis/65866901/alkohizm-pije-8-browara-bebech-wzdety-jak-ego-u-ry/
Patrząc po tym wpisie to chyba nie mamy o czym rozmawiać, jakoś mnie nie dziwi że porzuciłeś albo wypłukałeś logiczne myślenie, bez odbioru
I kto tu ma problem z czytaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)