Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +20
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +85
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
@ps0lak: chcesz innym mówić, czym jest luksus a czym nie jest?
Pewnie jesteś wolnościowcem, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ps0lak: I wszyscy ludzie w malutkich wioskach bez jakiejkolwiek komunikacji będą mogli w końcu odżywiać się ekologicznie korzonkami, bo do pracy nie będzie sensu jeździć. Dzieci też nie będą musli posyłać do szkół, bo i po co? Nie muszą nigdzie pracować, bo korzonki są za darmo.
@Tandem1: Ciekawe czemu?
Czyli uważasz że wzrost ceny z 5zl na 7,50zł to nie jest drogie przedsięwzięcie? Nie jest to duży wzrost? Nie robi to dla nas różnicy? Kiedy ceny przez te nowe źródła wrócą do poziomu choćby tych 5zl?
@DorodnyTucznik jest tak jak piszesz, sankcje sankcjami, polska jest
@Pio23: Uważam, że wzrost ceny z 4 zł (bo tyle potrafiła kosztować przed kolejnymi wyborami PiS) na 8 zł nie jest spowodowany konfliktem na Ukrainie, a polityką rządu, jak i jego firm, patrz. Orlen,
Motłoch niech jeździ rowerami, cena chleba nie podskoczy.
Always look at the bright side of life ¯_(ツ)_/¯ #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora