Ja chętnie przeczytałbym wywiad z pacjentem 0 AIDS. Najbardziej mnie ciekawi jak to jest ruchać szympansa
@Stallion45: To nie ma tak, że dobrze, albo że niedobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie.
@Stallion45: a po co się tu chwalisz swoimi fantazjami?
As for how the virus spread from chimps to humans, scientists postulate that someone killed and ate a chimp, or the chimp’s blood got into the cuts or wounds of the human while hunting. Once in contact with the human body, the virus adapted and became HIV.
Szkoda, że go już nie znajdą. Ten, którego nazywają pacjentem 0 raczej nie miał styczności z małpami
@Stallion45: To nie ma tak, że dobrze, albo że niedobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie.
To ciekawe masz zainteresowania
https://www.medicalnewstoday.com/articles/who-is-hiv-patient-zero-history-and-origins#patient-zero
@Stallion45:
@Stallion45:
Spytaj twojego st....go ( ͡° ͜ʖ ͡°)