Aktywne Wpisy

nabbek +582

Polska5Ever +38
Jaka "zła" decyzja finansowa jest warta każdej waszej wydanej złotówki?
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#

źródło: comment_1653582972oApvSn33aaMg0Cg2MYAjn5.jpg
PobierzNo tak serwery, zawsze ten sam argument.. a co zrobić z niewygodnym faktem, że 90% sterowników przemysłowych PLC ma windowsa a nie linuksa, sprzęt pro do pracy 24h/7 i jednak windows
@Patryk4: a, to dlatego te kasy w biedrze się tak jebią xD
@hu-nows: Smartfony dosłownie chodzą na Linuksie. Co najwyżej nie na GNU-slash-Linuxie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Telewizja satelitarna to jest jakaś mega niszowa & coraz bardziej nieistotna usługa, więc nie wiem jaki by to cel miało.
-------
Co do
@Sinity: lol nie ćpaj tyle
źródło: comment_1653769629mUPRtJ7T1VVrGbf1x8OS3O.jpg
Pobierz