Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +84
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +276
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
Ja zaczynam - Sonia i markowy Łukasz, nigdy wcześniej ani później nikt z hotelu mnie tak nie rozbawił jak oni razem. Ta para była genialna i strasznie żałowałam, że nie stanęli na ścieżce, bo to by była bardzo emocjonująca droga (no chyba, że Sonia walnęłaby kulą przed wejściem) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hotelparadise
Chyba jednak Marietta i Chris, szczere to było, nie mieli poprzednich edycji do oglądania,uczestnicy hp1 postępowali chyba najbardziej naturalnie ze wszystkich edycji bo nie wiedzieli co ich czeka.
Remiziak Ola
Remiziak Martyna
Remiziaka Viola
Chris Lexi
Nosaczita Matt
Martyna Blondino
HP2
Madziex i Robert
Ania Ivan
Kamil Karyna
Czeczen Rodman
Zawodnik MMA Rodman
Czeczen ATA
Sonia Krystian bez kąpielówek
Sonia Adam
Sonia Kamil
Sonia ktokolwiek :)
Kolejne edycje pamiętam jak przez mgłę
ale ktoś mnie wczoraj Grażynką tu nazwał XDDDD Dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama