Aktywne Wpisy

enzojabol +763
Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę, momencik, sekundkę zamknąć mordę?
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
źródło: image_picker_2CD07343-EB91-4481-81D0-CBDB5FD7B777-4729-000001C38C59169F
Pobierz
Matias_de_Bur +84
#mecz jakim cudem myśmy wyszli z grupy na mistrzostwach świata?

źródło: comment_1653411915OKzDzrQWPVMnoIyN8Eta9d.jpg
Pobierz@wygolony_libek-97: Dlatego masz ha tfu konfederację. Każdego nastęonego też to spotka. Utylitaryzm Rothbardowski, Wypierdlać
Poza tym-ja sam jestem zdania, że i z tego planktonu byłaby "miarka" - jakby zebrać pod tym jednym już zarejestrowanym ugrupowaniem wszystkie inne podobne ( ͡
A dwa, to zdrajców wolności, którym w '19 zaufały kuce i ekskuce-szukaj w konfie (⇀‸↼‶)
źródło: comment_1653416316oFuZ1hFndEQzJCJAplpZUZ.jpg
Pobierz@wygolony_libek-97: życzę Ci jak najlepiej mirku, trzymaj się 4 aksjomatu długo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wygolony_libek-97: no tak, jak jesteś sprzeczny z "celem" to nie ma miejsca dla Ciebie.
Nie rozumiem co w tym dziwnego?
Konfederacja to wspólny cel - walka z systemem, przywrócenie wartości europejskich, przywrócenie normalności
Drogi są różne, pomniejsze cele podobnie - ale wspólny cel jest jeden więc można współpracować.