Aktywne Wpisy
Nighthuntero +333
Posłuchajcie tego cuckolda, nawet go nie żal
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kozikiewicz +176
dobra starczy internetu na dziś
#polskirap #rap #jablonowski #heheszki
O #!$%@? mu chodzi, bo nie rozumiem?
A co ma kręgosłup moralny do muzyki?
No sorry stary, ale brzmisz jak babcie narzekające na brutalne gry video. To czy zostaniesz przestępcą, złodziejem, czy normalnym obywatelem w 99% nie są związane z muzyką jakiej słuchasz, grami w jakie grasz czy filmami jakie oglądałeś, a kwestią wychowania, środowiska i towarzystwa w jakim się obracasz.
Ice Cube wyjaśnił temat dawno temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lereve: daleko mi do starych bab ale skoro tak uważasz ¯\_(ツ)_/¯ Rodzice pozwalający słuchać takiego gowna mają bardzo słaby wkład w wychowanie takiego dziecka- stąd moja wątpliwość w kwesti moralności. Po prostu moja opinia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twoje imho nie ma żadnej. Udowodnij, daj fajny argument cokolwiek. Tbhh nie masz nic oprócz własny h przekonań.
Btw tbie mogę napisać to samo- nie masz nic oprócz własnych przekonań
No nie. Mogę być najbardziej #!$%@? śmieciem na świecie, ale nie zmieni to faktów.
1. Adverse Childhood Experiences
2. Negative Social Environment
3. Substance Abuse
https://www.waldenu.edu/online-bachelors-programs/bs-in-criminal-justice/resource/what-influences-criminal-behavior
Ja mam naukę
Ty masz chłopski rozum
Fajnie, miło.
Komentarz usunięty przez autora