Aktywne Wpisy

nerfipro174 +27
Mirasy macie do polecenia jakieś seriale zagadkowe / tajemnicze / thrilery / kryminalne / horrory?
Z takich co oglądałem i mnie wciągnęły
Dark
1899
The OA
The Leftovers
Z takich co oglądałem i mnie wciągnęły
Dark
1899
The OA
The Leftovers

Artimeges +133
#ciekawostki w #czechy można normalnie zrobić zakupy w niedzielę. Jaki to jest super pomysł, może u nas też by tak zrobili

Jeden kiedyś trochę jeździł potem odstawił motocykl na 10 lat i znów jeździ, drógi który zaczął jeździć w tym roku no i ja który mam dziwne zajawki i upodobania.
Ci dwaj zagadali do przedstawiciela klubu motocyklowego z sąsiedniego miasta. Wiecie taki niby poważny klub jakieś MC w nazwie, skórzane kamizelki, brody, husty na głowach łańcuchy przy spodniach. Motocykle to cruisery i choppery.
- Tej a może byśmy wstąpili do waszego kluby. Zagadał jeden ze znajomych.
-a czym jeździcie? Odparł przedstawiciel.
- No ja jeźdżę na CBR 600. Kolega obok na ybr125
#anegdota #heheszki
#motocykle
Zresztą, na pewno są kluby zrzeszające jeźdźców waszego typu, nie ma sensu się pchać tam gdzie nie pasujecie ;)
Komentarz usunięty przez autora
a co do grup starych pedałów na armaturze to niech dalej obstawiają festyny i pogrzeby, c--j z nimi xD
@baba_by_sie_jednak_przydala: nie czytałeś wpisów na temat wypraw OPa?
Szkoda gadac
@baba_by_sie_jednak_przydala:
Mam pytanie merytorycznie co Ci nie odpowiadało w moich opisach wycieczek i opisu motocykli?
Bez błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.
Tańsze 125.
Natomiast większe pojemności nie porównuję do demoludów i tam mam małe z nimi doświadczenie o czym piszę gdyż jeździłem tylko kilkoma.
Nie wiem czy usprawiedliwiam zamiłowanie do simsonów co najwyżej próbuje