@Olivia: w pierwszej kolejności musisz tego 97 roku, inaczej zaczynałabyś w połowie fabuły. dodatkowo te z 16 i 17 mają bardzo kiepską animację. Więc tego z 97 obejrzysz z zapałem i przyjemnością, a dwa kolejne się z rozpędu przemęczysz jakoś
@Olivia: Słuchaj co będziesz oglądać jakąś starą serie z 97, to chyba jeszcze w formacie ekranu 3x4 wypuszczali. Odpal sobie legalnie serie z 2016 i 2017, niecodzienna animacja i kreska nie tylko cie zachwycą, ale też dadzą niezapomniane przeżycia. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Olivia: Nie, Berserk 97 to jeden sezon. Te 3 filmy to adaptacja wątku Golden Age, w 90+% pokrywa się z serią z 97, więc w pewnym sensie można powiedzieć, że filmy to remake pierwszego sezonu.
@Olivia: 2016-17 zepsuje ci oczy Jak skończysz golden age, nie wazne czy 97 czy trylogie filmową to tutaj na pewno będzie kontynuacja. Ta ekipa jak na razie tworzy początek mangi (nie wiem czy nazwać to prologiem czy teraźniejszością po golden age). Z tego co wiem pominą golden age, i będą robić dalej. Jedynie wiem ze warto czekać
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
#anime
dodatkowo te z 16 i 17 mają bardzo kiepską animację.
Więc tego z 97 obejrzysz z zapałem i przyjemnością, a dwa kolejne się z rozpędu przemęczysz jakoś
Niestety, ale obie odpowiedzi są złe.
Oglądasz te trzy filmy, które razem tworzą bardzo
Zgiń w piekle!
Seria 97 jest piękna i wspaniała. Nie jest też wierna mandze, zwyczajnie jest
( ͡