Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 109
Po krótkim prześledzeniu afery chciałem powiedzieć, że jesteście przecież tacy sami jak normiki. Rzekomo uważacie, że to normiki na was najeżdżają, czekają na wasze potknięcia i zniszczyli wam życie.
A sprawa @mietek_02 pokazuje, że tak naprawdę niczym się nie różnicie. Poza tym, ze uważacie się za lepszych.
#przegryw #bekazprzegrywow
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szymon465:

Rzekomo uważacie, że to normiki na was najeżdżają, czekają na wasze potknięcia i zniszczyli wam życie

Ale czy to nieprawda? Ludzie są okrutni oski. Nawet tutaj na tagu #przegryw.

@Ark00: Przemcel i mietek robili z siebie pajacy. Szczególnie przemcel, który nie słuchał przegrywów tylko oskariatu. Mietka jednak trochę szkoda.
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: Narracja na tagu była taka, że to normiki są złe, całe zło na świecie to ich zasługa itd. Natomiast przegryw nigdy nad nikim by się nie znęcał, przegryw każdemu pomoże. Ale to było oczywiście tylko takie gadanie, żeby poczuć się lepszym od innych.

@yvnz: Wcześniej twierdzili, że tylko normik mógłby coś takiego zrobić xD
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: Szczerze to nie wiem, bo nie śledziłem wcześniej tak dokładnie tagu

@rodzynkowy_swir: O, następny ekspert który zna dokładnie moją sytuację. Przeczytał kilka razy, że ktoś nazwał mnie oskarkiem i to samo powtarza.
Z tego co widzę to bekę cisną różni stali bywalcy tagu, więc nie powiedziałbym, że się podszywają za przegrywów.
  • Odpowiedz