Aktywne Wpisy
Joxek +9
Budżet dokładnie 294.000 zł. Co można kupić w #krakow #nieruchomosci jeżeli chodzi o budownictwo max 5 lat ( #kredythipoteczny nie wchodzi w grę) Jaki metraż i osiedla polecacie? Najlepiej 3 pokoje
KROKOxCZOKO +186
Pojechalem z kolegami na MĘSKI WYJAZD, miałem podejrzenia, źe jeden z nich to wykopek, ale nie sądziłem, że to taki, co siedzi na GŁÓWNEJ, co robiç? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Czym innym jest wstyd, czym innym strach przed reakcją takich jak ty. Nie każdy ma ochotę na #!$%@?.
naprawdę trzeba mieć iq płyty chodnikowej by nie rozumieć tak banalnych zależności
@kondziu96: Cały świat jest zły i uwziął się na biednych gejów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Headcrab_B: Czy bijesz nie wiemy, ale wiedz, że są dwie główne przyczyny samobójstw osób LGBT+:
1) nieakceptacja ze strony rodziny
2) nękanie w internecie
Prawacki "humor", który tak naprawdę humorem nie jest tylko szkalowaniem gejów (forma mema czy żartu to tylko dupochron taki sam jak krzyczenie "to tylko żart" po odwaleniu czegoś głupiego przez
@Headcrab_B: Próba odwracania kota ogonem i wyśmiania problemu? Stare, znałem.
Świat nie jest zerojedynkowy, a absolutna cenzura internetu nie jest jedyną alternatywą dla stanu obecnego. Nie próbuj wkładać mi słów w usta, bo ja nie proponowałem cenzury jako rozwiązanie.
@ananasowy: No tak, wystarczy ocenzurować tylko trochę i zakazać żartów o gejach, z hetero oczywiście żartować można. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Headcrab_B: Tego też nie powiedziałem. Znowu wkładasz mi słowa w usta. Widzisz, ciebie nie interesuje prawda, nie pytasz ludzi co sądzą, tylko z góry zakładasz to co sobie wymyśliłeś. Chyba domyślam się co może być źródłem twoich poglądów... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@ananasowy: Dokończ, jak już zacząłeś.
@Headcrab_B: zrób eksperyment przejdź się po swojej wiosce z kolegą za rękę i zobaczymy co z tego wyniknie
@kondziu96: Niby co takiego miałoby się stać, skoro bycie gejem to nic złego?
@Headcrab_B: Obskoczysz #!$%@? od lokalnego kwiatu narodu, w najlepszym wypadku zostaniesz zwyzywany
@kondziu96: fixed ( ͡° ͜ʖ ͡°)