Aktywne Wpisy
sotilas +48

Pasterz30 +24
Mit... banderyzmu
Zbrodnia w Zawadce Morochowskiej, Rąbce czy Jedwabnem. Ludobójstwa i represje popełnione przez Polaków na Żydach, Ukraińcach, Niemcach. Zapewne tylko to ostatnie wydarzenie jest znane wykopkom (i to tylko ze słyszenia). Natomiast każdy wykopek słyszał o tzw. rzezi wołyńskiej, serii masakr i pogromów ludności polskiej na Ukrainie w latach 1943-45. To bardzo znamienne, że nie chcemy słuchać o zbrodniach popełnionych przez naszych rodaków i przez lata staraliśmy się wyprzeć to z
Zbrodnia w Zawadce Morochowskiej, Rąbce czy Jedwabnem. Ludobójstwa i represje popełnione przez Polaków na Żydach, Ukraińcach, Niemcach. Zapewne tylko to ostatnie wydarzenie jest znane wykopkom (i to tylko ze słyszenia). Natomiast każdy wykopek słyszał o tzw. rzezi wołyńskiej, serii masakr i pogromów ludności polskiej na Ukrainie w latach 1943-45. To bardzo znamienne, że nie chcemy słuchać o zbrodniach popełnionych przez naszych rodaków i przez lata staraliśmy się wyprzeć to z

Mam swój blog a przez to, że hosting mi się niedługo kończy (nie w nazwie) to rozpoczęłam szukanie czegoś nowego. I tak trafiłam na:
https://forum.rootnode.pl/topic/107-opinie-o-dhostingpl/?do=findComment&comment=17924
Skasowali komuś dane z konta i zablokowali je bo był "byłym pracownikiem" i próbując wynieść dane z konta dokonywał "niedozwolonych rzeczy" poprzez skompresowanie ich zawartości a teraz piszą jakieś śmieszne sugerując że gość jest pracownikiem konkurencji mimo że konkurencja nawet sama temu zaprzecza XD
Do tego klei się do nich mnóstwo innych brzydkich rzeczy, słabo to wygląda jak na kogoś kto miał stanowić zdrową konkurencję do głównych zawodników w branży.
#webdev #dhosting #internet #gownoburza
Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego worka! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@kinia616: Jeżeli u nas klient chce zrezygnować z usługi to nie utrudniamy, a wręcz przeciwnie.
Chcemy pozostawić pozytywne wrażenie.
a co do firm - są lepsze i gorsze
Przypominając za
@kinia616: Możesz rozwinąć? Mam u nich hosting (i nie tylko u nich) od kilku lat i nigdy nie miałem większych problemów. A tutaj to raczej jakieś przepychanki personalne z czego widzę, choć fakt można to było bardziej elegancko załatwić.