@ByczeqFernando: zeby wziac udzial w jakims "z dupy serialu" wystarczy pokonac w castingu kilkaset osob które chcą zagrac Twoja role. Faktycznie bulka z maslem
@fuechsinn nie każdy jest fanem Przyjaciół. Niektórzy ich również nie znaja, ten serial był emitowany 24 lata temu, więc mlodsi ludzie nie znaja go. Ba, serial obecnienjest dość przeciętny i niezrozumiały dla mlodszego widza, którego bardziej przekonuje, (dostosowany do nowoczesniejszych czasów) "jak spotkalem waszą matkę?".
@Dariel no ja rozumiem, że nie każdy zna wszystko, ale jest to jednak klasyka sitcomu. Nie wydaje mi się, żeby jak poznałem waszą starą było chociaż w połowie tak popularne.
@aukolb co ma jaranie się do kojarzenia? Często kojarzę postaci, które występują w filmach czy serialach, których w życiu nie widziałam, bo są obecne w popkulturze i tyle. I nie nie musisz kojarzyć, nie ma takiego obowiązku xD
Za to teraz każdy mnie będzie wolał, żeby mi przekazać, jakie to Friends jest nieśmieszne xD
@fuechsinn: Seinfeld i MASH był popularniejsze, ale były wcześniej więc w TV był mniejszy wybór. Finał Seinfelda oglądało ponad 70 mln widzów, MASH ponad 100 mln, a Friends lekko ponad 50 mln. Jak Friends ci się podoba to Seinfeld też polecam.
@dumnie na obronę niektórych mogę powiedzieć że w serialu była tylko jedna krótka scena w której tak byli ubrani ( retrospekcja) więc można było nie skojarzyć z tym serialem.
#friends
@ByczeqFernando: no, to tak jak ten gość
Chodzi o to, że to był chyba najpopularniejszy sitcom ever.
Bo Twój wyrzut był, że co to za czas, że na typa po lewej mówi się typ po lewej, a nie jak miał na imię w serialu xD
I nie nie musisz kojarzyć, nie ma takiego obowiązku xD
Za to teraz każdy mnie będzie wolał, żeby mi przekazać, jakie to Friends jest nieśmieszne xD
Jak Friends ci się podoba to Seinfeld też polecam.
Ten serial był emitowany wczoraj.