Mam pytanie do użytkowników questa, którzy grali w Half Life Alyx. Posiadam łapka HP OMEN 17 i5-9300H/16GB/ 1660ti i odpaliłem VR mod do cyberpunka. Działał jak kupa pod questem 2. W 2d chodzi pieknie na wysokich ustawieniach. Czy jest szansa, że alyx będzie sensownie grywalny na takim sprzęcie? #vr #oculus #steam
Najwyżej kupię i sprawdzę. Tam w ciągu pierwszej godziny dzieje się na tyle, żeby mieć obraz tego czy dalsza gra ma sens? Bo w razie czego mógłbym oddać chyba do 2h.
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
Posiadam łapka HP OMEN 17 i5-9300H/16GB/ 1660ti i odpaliłem VR mod do cyberpunka. Działał jak kupa pod questem 2. W 2d chodzi pieknie na wysokich ustawieniach.
Czy jest szansa, że alyx będzie sensownie grywalny na takim sprzęcie?
#vr
#oculus
#steam
źródło: comment_1652968831BXnammGSXOinMNCdnWm2PZ.jpg
Pobierz@wycz pocieszające.
Najwyżej kupię i sprawdzę. Tam w ciągu pierwszej godziny dzieje się na tyle, żeby mieć obraz tego czy dalsza gra ma sens? Bo w razie czego mógłbym oddać chyba do 2h.
@Grysik: Ten mod do sensownego grania wymaga conajmniej RTX 3080. Alyx za to będzie śmigał bo jest dobrze zoptymalizowany.
Komentarz usunięty przez moderatora
Phasmo też działa dobrze, ale tylko na małych mapach (campsite porażka, asylium, school i prison nie testowałem)
Lapek powinien dać radę. Ale radzę grać po kablu.