Wpis z mikrobloga

@Felonious_Gru: (#) Nie jestem w stanie zrozumieć Twojego puryzmu. Ziemniaki zawinięte w sreberko i wrzucone w żar smakują dokładnie tak samo jak te bez sreberka. A wrzucając w żar kilogram ziemniaków musisz liczyć się z tym, że 1/4 wagi pójdzie na #!$%@? ze względu na spaloną skorupkę, która się na nich tworzy. Gdzie logika?
@Felonious_Gru: (#) Podczas pieczenia w sreberku również tworzy się skorupa podobna do tej, która powstaje po wrzuceniu ziemniaka prosto w żar. Różnica jest jedynie taka, że jeśli korzystasz z "miejsca ogniskowego", którego nie jesteś twórcą to powinieneś liczyć się z tym, że #!$%@? wie co ludzie tam do tego ognia wrzucali, a mogli wrzucać różne rzeczy. Nie wspominając o bardzo popularnym wśród młodzieży dogaszaniu ogniska szczynami.