Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Właśnie zauważyłem że Wizzair znowu zmienił coś w lotach z Bergen do Krakowa. Jeśli dobrze kojarzę, w tym roku trzeci raz.
I za każdym razem gorzej dla mnie. Pracuje jakieś 100 kilometrów pod Alesund, mam bazę w Bergen więc jak kończę rotację w sobotę rano to śmigam autem żeby być koło 14 w Bergen. Wcześniej lot był o 21:40, potem chyba godzinę później, teraz już jest w niedzielę rano.
I weź się tu nie #!$%@?, z Alesundu jest tylko Gdańsk i jak na złość nie ma akurat w sobotę, a i tak musiałbym kombinować żeby się w ludzkim czasie dostać do Rzeszowa.
Pewnie nieco wyimaginowany problem, ale co zmiana to jak przeciwko mnie.

#norwegia #pracbaza
  • 9
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fxd_: kombinują niestety. Rodzice różowej mają nas odwiedzić. Mieli bilety na linii Gdańsk - Stavanger na 1 lipca jakoś na południe. Później zmienili im na dzień wcześniej. Teraz cofnęli godzinę i mają lot bardzo wcześnie. Nie wiem, co oni odjebują i po co.
@fxd_: Pan jest nowym klientem? Wizur nie byłby sobą gdyby przynajmniej raz na kwartał nie zmienił dnia lotu a raz na miesiąc jego godziny. Kiedyś latałem praktycznie tylko z nimi, teraz wolę dopłacić do norwegiana albo lotu, przynajmniej nie muszę świecić oczami przed pracodawcą, któremu średnio chce się wierzyć, że w ciągu dwóch miesięcy przed odlotem dwukrotnie zmieniali mi godzinę i dzień lotu.
źródło: comment_1652861027AgSVroJkiICSiD7klLgM5E.jpg
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Stashqo: byłem pobłażliwy ze względu na pandemię, teraz to już mnie powoli zaczyna strzelać ch*j. Norwegianem też często latam, ale też mi nie zawsze pasują ich rozkłady xD ogólnie problem może dotyczyć tylko mnie, ale musiałem się wyżalić
Pracuje jakieś 100 kilometrów pod Alesund, mam bazę w Bergen więc jak kończę rotację w sobotę rano to śmigam autem żeby być koło 14 w Bergen. Wcześniej lot był o 21:40, potem chyba godzinę później, teraz już jest w niedzielę rano.

I weź się tu nie #!$%@?, z Alesundu jest tylko Gdańsk i jak na złość nie ma akurat w sobotę, a i tak musiałbym kombinować żeby się w ludzkim czasie dostać
źródło: comment_1652891394uMg7TfpIZUKTQinZCptKn6.jpg