Wpis z mikrobloga

start już jutro chyba, bez klienta, na komórki, pecety i wszystko co ma przeglądarkę internetową
http://www.flyff.com/

Dear Players, Early Access to the South-East Asia Server will open May 18th 1AM UTC. The Global Grand Launch will come soon after!
Pre-registration for Global also starts on May 18th!
No download, playable on PC, Mac, Mobile and any web browser!

#flyff #mmorpg #jrpg
n.....n - start już jutro chyba, bez klienta, na komórki, pecety i wszystko co ma prz...

źródło: comment_1652803748TUQe8xCBpfLuPIXZ1QeJHI.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elec: grałem w betę na lipnym internecie, dawało radę (1 serwer na cały świat trwało to z miesiąc), raczej poczekam na global, bo granie na serwerach sea to rzeczywiście lipa, ale fajnie było sobie po latach flyffa przypomnieć
  • Odpowiedz
@cx327: azjatyckie serwery takie są ja mam średnio 150-200 ping, trzeba poczekać na wersje global, ale zuważyłem, że są różnice, mniej quest itemów do oddania, wróciło power dice, ten przeglądarkowy flyff chyba bazuje na wersji 9, bo nie trzeba spamować skilami pod mostem
  • Odpowiedz
@trinty: jak grałem w normalnego flyffa to staty układało sie tak:
str xxx (full)
dex 43
sta 30
int - nie ruszać, bazowe 15
skille buffujące spokojnie wystarczą na jedną osobę, bo int to chyba działa tylko na czas trwania, skille maja swój level
tutaj chyba też taka budowa zadziała
  • Odpowiedz
@nightrain: masz rację podobnego chłopa spotkałem w grze na sea tak samo pisał co ty ale po ang po tym musiałem zurzyc res skill bo miałem zle rozłożone
można tak do max lvla
  • Odpowiedz
@Kruweczka: no ogarneli i już są małe pingi, co do UE to nie wiem bo grałem na muschopie tylko na US to był mój global, z tym SEA też nie nie ma tragedii 2 godziny różnicy, ale podejrzewam że w czerwcu, bo miało to wystartować "soon" po SEA
  • Odpowiedz