Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Zgłoszenie 1e9168839d84f227 z dnia 2022-05-16 15:55:47
Imię: R.
Miejscowość: Poznań
Kim jestem?
Jestem 24-letnim facetem o spokojnym usposobieniu. Wiele osób mówi mi, że nie wyglądam na swój wiek, a na pewno się na tyle nie czuję. Jestem uprzejmy dla innych ludzi i nie umiem się kłócić. Wybucham tylko wtedy, kiedy coś mnie maksymalnie zdenerwuje, co zdarza się stosunkowo rzadko. Ekstrawertykiem nie jestem. Nie lubię być w centrum uwagi, raczej słucham innych. Z drugiej strony typowym przykładem introwertyka też nie jestem, bo zbyt długie siedzenie w domu źle na mnie wpływa i lubię obecność bliskich mi ludzi. ISFP. Zawodowo jestem związany z finansami.
Wygląd
Jestem ciemnym blondynem, noszę dłuższe loki, gdy zapuszczę włosy mam coś w stylu afro. Oczy piwne. 182 cm 70 kg. Z wyglądu jestem zadowolony, regularne ćwiczenia przynoszą efekty. Zazwyczaj ubieram się w koszule.
Zainteresowania
Nie znalazłem jeszcze hobby, któremu oddałbym się w stu procentach. Ciągle poszukuję. Wiele czasu poświęcam na naukę związaną z zawodem, który wykonuję i który tego wymaga. Lubię pływać, biegać, spacerować, jeździć na rowerze. Od czasu do czasu wybiorę się na siłownię. Wolę sporty indywidualne niż zespołowe. Lubię kino, aktualnie nadrabiam klasyki-z list tych, które trzeba koniecznie obejrzeć. Chodzę często do kin studyjnych. Z książek, ostatnio wybieram filozofię-teraz czytam Barthesa, ale prozę fabularną też lubię, głównie skandynawskie kryminały. Raczej nie oglądam seriali, tych słynnych, którzy znajomi oglądali a ja nie. Podróże lubię z plecakiem i niskobudżetowe, zarówno bardziej aktywne (ze zwiedzaniem) i mniej aktywne (chill). Góry też lubię, zarówno w lato, jak i w zimę. W przyszłości chcę spróbować nurkowania na dużych głębokościach.
Czego oczekuję?
W związku oczekuję wsparcia. Życie jest pełne dobrych i złych chwil, myślę, że warto mieć przy sobie osobię, które nie ucieknie w razie byle problemu, tylko pomoże go rozwiązać. U kobiet, szczególnie cenię: pracowitość, szczerość, poczucie humoru, inicjatywę i delikatność. Powiem otwarcie, że wygląd się liczy, to też istotna sprawa, skłamałbym mówiąc, że jest inaczej. Byłoby super gdybyśmy, mogli ugotować coś razem, ja coś tam nawet w kuchni potrafię :)
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Z odpowiednią osobą u boku, każdy dzień może być cudowny. Na pewno coś wymyślimy.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub, fajnie byłoby mieć żonę, ale nie chciałbym zapraszać na wesele wszystkich pociotków, bo tak wypada. Dzieci, tak, w przyszłości. Okazjonalnie piję alkohol, papierosy powodują raka płuc, więc tak samo, jak narkotyków nie toleruję ich.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonypoznan #mirekszukamirabelki