Wpis z mikrobloga

#ntfy #opinie

W Nice To Fit You bardzo cieszymy się, kiedy zostawiacie nam swoje opinie! To dla Was jesteśmy i to dzięki Wam wiemy, co jest super, a co należy poprawić. Dlatego jeśli macie jakieś uwagi, opinie lub sugestie odnośnie naszych posiłków, diet, kurierów obsługi Klienta lub jakichkolwiek innych kwestii związanych z NTFY - piszecie w wątku lub w wiadomościach prywatnych. Możecie być pewni, że każda opinia zostanie wysłuchana i przeanalizowana, a wnioski zostaną wyciągnięte ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poniżej kilka opinii od naszych zadowolonych klientów:
  • 60
  • Odpowiedz
kiedy będzie info o kodzie rabatowym na listopad?

@roksii: Hej kod wrzuciliśmy przed weekendem:

Wystarczy, że przy finalizowaniu zamówienia na stronie https://ntfy.pl/konfigurator wpiszecie kod WYKOP9, a cena Waszej diety spadnie o 9%. Kod promocyjny działać będzie do końca listopada ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BTW jeśli chciałabyś wyrazić opinię o NTFY, to pisz w tym wątku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Hej @Nice_To_Fit_You moją opinię o NTFY znajdziecie powyżej:

Plusy:

- duży wybór posiłków.

- apka jest naprawdę funkcjonalna.

- większość dań w menu naprawdę smaczna - jak dla mnie poziom przyzwoitej restauracji.

- kurierzy nie lecą w kulki i są zazwyczaj na czas.

- obsługa klienta na poziomie - jak zgłosi się problem, to szybko i sprawnie ogarną.

- duża liczba diet specjalistycznych - osobiście nie korzystam, ale zawsze dobrze mieć alternatywę.
  • Odpowiedz
@Nice_To_Fit_You: moja opinia o NTFY:

+ Aplikacja SELECT (funkcjonalność, opcje i dania do wyboru).
+ Smak posiłków (w większości przypadków dobre / bardzo dobre).
+ Słowni i punktualni kurierzy (w innych firmach różnie to bywało).
+ Oferty specjalne i kody rabatowe (jak się dobrze poszuka, to zawsze można mieć te 10 i więcej % rabatu).
+ Sprawnie działający support (w razie problemów szybko reagują).

- Ceny (wiem, że za jakość się
  • Odpowiedz
W ogóle nie brałem pod uwagę jakiekolwiek katgeringu, dopóki nie okazało się, że muszę popracować nad poziomem glukozy we krwi i to dosyć szybko. A że nie dla mnie wyliczanie procentowego udziału mikroskładników to zaczęło się poszukiwania diety pudełkowej, która jest zgodna z założeniem keto, jedzenie jest smaczne i jest w miarę przystępna cenowo. Oszczędzę Wam opisów poróżowania przez meandry Internetu i wpadek z innymi cateringami, bo nie o tym jest wątek
  • Odpowiedz
@Nice_To_Fit_You: dostałem gratisowy posiłek, co z jednej strony jest miłe, ale proponuję np. zapytać przed dodaniem.
Pół biedy jak to jeszcze jakieś cukierki, ale specjalnie korzystam z Select, żeby odrzucać m.in. ryby, a dostałem gratis śledzia ( ͡° ʖ̯ ͡°) .
  • Odpowiedz
@adam-rynkowski: No trudno się nie zgodzić z Twoją opinią o nice to fit you, pod względem keto wymiatają. Ja akurat nie mam żadnych wskazań co do konkretnych diet, ale lubię sobie potestować i jak weszła moda na keto to skusiła mnie perspektywa utraty kilku kilogramów.No i faktycznie porównywalne diety keto od innych producentów się nie umywają, albo ja źle trafiłem w co wątpię akurat, jedzenie w większości było mdłe, słabo doprawione
  • Odpowiedz
Zawsze myślałem, że dieta pudełkowa to nie dla mnie, dopóki nie okazało się, że jem w biegu i to najczęściej słabej jakości jedzenie, co szybko się odbiło na moim zdrowiu. Za radą znajomego i sugerując się jego opinią o Nice to fit you, ale bez przekonania – ok., będę szczery – przekonało mnie to, że nie muszę gotować i jest to lepsza opcja, niż zupka chińska :) Pierwszy strzał to opcja Daily,
  • Odpowiedz
Testowałem już różne formy cateringów dietetycznych, ale jak dla mnie Nice to Fit you wymiata, głównie pod względem smaku potraw. Intensywne treningi wymagają specjalistycznej diety, a skomponowanie diety białkowo- tłuszczowej, tak żeby to miało ręce i nogi to spory wyczyn i tu to faktycznie hula. Nie czytałem wcześniej opinii o Nice to fit you, ani o żadnych innych tego typu firmach, żeby się nie sugerować, ale jeśli komuś moja opinia pomoże –
  • Odpowiedz
Nie będę oryginalna w swojej opinii o Nice to fit you, ale wychodzę z założenia, że dobre trzeba chwalić, a słabe ganić :) Tu zdecydowanie catering dietetyczny, który zasługuje na pochwałę, bo w zasadzie nie wiem do czego mogłabym się przyczepić. Diety testuje sobie w zależności od chciejstwa – w zasadzie nie próbowałam jeszcze tych mocno specjalistycznych jak keto czy proactive, dlatego tu nie mam zdania. Cała reszta – sztosowa. Do tego
  • Odpowiedz
Miałam okazję próbować już kilku (kilkunastu?) diet pudełkowych i z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że jednak NFTY wygrywa w przedbiegach i to na kilku płaszczyznach. Priorytetem jest oczywiście smak – dania z pudełka i o smaku kartonu by się nie obroniły, nawet mimo fajnej obsługi i funkcjonalnej apki :) Tymczasem smak potraw jest naprawdę na wysokim poziomie, co niestety nie zdarza się często – a widać to szczególnie podczas odgrzewania. Oczywiście to
  • Odpowiedz
Co prawda to pierwsza dieta pudełkowa, z jakiej korzystam więc nie mam takiego doświadczenia, jak Pani powyżej, niemniej podpisuję się rękoma i nogami pod jej opinią o NFTY. Duży wybór dań, która pozwala jeść różnorodnie, bardzo fajnie pomyślane – raczej nie wpadłbym na to, żeby zrobić sobie takie rarytasy samemu :D Prosta i intuicyjna aplikacja, którą ogarnie w zasadzie każdy, możliwość wyboru poszczególnych posiłków, ogólnie wszystko na plus. Pan kurier zawsze na
  • Odpowiedz
Zdecydowanie odradzam każdemu. Już dwa razy w ciągu jednego tygodnia jedzenie nie dotarło, po kontakcie z działem obsługi klienta dostałem zdjęcie i okazuje się ze to nie mój adres dostawy… po przekazaniu tej informacji do DOK kontakt się urwał, przesłałem numer rachunku na jaki oczekuje zwrotu pieniędzy i zero odzewu, przeprosin czy pomysłu na rozwiązanie sytuacji. Aktualnie jestem oszukany na kwotę 300 zł, a to niestety nie koniec tej „przygody”. U konkurencji
  • Odpowiedz
Korzystam z cateringu Nice to fit you już dłuższy czas i nigdy nie miałam problemu z dostarczeniem jedzenia, zawsze wszystko było na czas i zgodnie z ustaleniami. Zresztą kurier przyjeżdża zawsze rano, tak jak prosiłam, ma kody i wszystko hula. Ale zdarzyło mi się dzwonić na infolinię z inną kwestią do NFTY i za każdym razem miałam fachową pomoc i problem był rozwiązywany od ręki. Z dostawy jestem zadowolona, sam catering jako
  • Odpowiedz
Przeczytałam ostatnią opinię o Nice to fit you i podpisuję się rękoma i nogami pod zdaniem o świeżości produktów, dodam jeszcze od siebie np. w przypadku mięsa czuć, że to nie jest mięso z marketu, jego jakość jest zupełnie inna. A to robi różnice w przypadku podgrzewania, gdzie kiepskiej jakości mięso robi się gumowate i żylaste – w NTFY nic takiego się nie dzieje. Po kilku wpadkach z innymi cateringami stwierdzam, że
  • Odpowiedz
No dobra, jestem z Wami już jakiś czas - prawie dwa lata, więc chyba najwyższa pora na moją opinię o NTFY ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Generalnie jedzonko bardzo dobre, jakoś składników wysoka jak na dietę pudełkową, do tego (zazwyczaj) dobrze przyprawione i przyrządzone. No ale to w zasadzie oczywiste, gdyby mi nie smakowało, to bym nie był z wami tyle czasu. Ale piszę tą opinię, żeby was pochwalić
  • Odpowiedz