Aktywne Wpisy

MonazoPL +83
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
sikpi +6
Do bazy 200km, zasięgu 150km - dojadę czy nie dojadę? Dziad mówi że dojadę, ja myślę że nie i nawet chciałbym nie dojechać xD miałby za te swoje wyliczenia co do kilometra
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: 1000019039
PobierzDojadę?
- Tak 24.6% (42)
- Nie 75.4% (129)

W Nice To Fit You bardzo cieszymy się, kiedy zostawiacie nam swoje opinie! To dla Was jesteśmy i to dzięki Wam wiemy, co jest super, a co należy poprawić. Dlatego jeśli macie jakieś uwagi, opinie lub sugestie odnośnie naszych posiłków, diet, kurierów obsługi Klienta lub jakichkolwiek innych kwestii związanych z NTFY - piszecie w wątku lub w wiadomościach prywatnych. Możecie być pewni, że każda opinia zostanie wysłuchana i przeanalizowana, a wnioski zostaną wyciągnięte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej kilka opinii od naszych zadowolonych klientów:
źródło: comment_1652699330etMJFKlbmjxwdPxpdtric1.jpg
Pobierzźródło: comment_1652699343LvZ7YPf7UlNf3kfddMQvVZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1652699358Wm28oDuFhUJSpjoz1Jh4S9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Moja opinia
Plusy:
- przede wszystkim duży wybór dań, zawsze można coś wybrać pod swój gust a nie być skazany na dane z góry narzucone jak w innych dietach
- pycha śniadania których sam bym nie zrobił: owsianki, jaglanki, pudding z tapioką itp.
- drugie śniadania w porządku, zazwyczaj biorę koktajl
Plusy:
- spoko obsługa
- fajna apka chociaż mogłoby być więcej dostępnych dni do wybrania dań.
- Smaczne
Plusy:
- duży wybór posiłków.
- apka jest naprawdę funkcjonalna.
- większość dań w menu naprawdę smaczna - jak dla mnie poziom przyzwoitej