Aktywne Wpisy
slawomirus +569
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
stanley___ +24
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
#wislakrakow
@Anastazjajestem: właściwie to wiesz, 1 liga to tak na prawdę 2 liga
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@linijkana20cm: i niech to będzie podsumowaniem xD
Nie 7 miejsce w lidze, nie mistrzostwo kumpli tylko spadek Wisły :D:D
Może europejskie puchary? A sorry - Cracovia zawsze odpadała w 1 rundzie kwalifikacji, fazy grupowej nie było nigdy XD
Powiem krótko: ostatni raz Cracovia była mistrzem Polski w 1948, czyli za życia Stalina xD
Komentarz usunięty przez autora
Ja tego nie do końca rozumiem.
Miłego dnia i powodzenia w przyszłym sezonie - godnie reprezentujcie Kraków w esktraklasie.
Natomiast mnie chodzi o to że wtedy Wisła wygrała i miała bezpośredni wpływ na spadek Cracovii. Do tego kibice Wisły chyba nie mówili że spadek Cracovii jest najważniejszy, tylko patrzyli na siebie.
I to co pisałem wcześniej - nikomu nie życzę źle, nie powinno być takiej patologii stadionowej jaka jest obecnie że nawet w barwach nie można chodzić. Powinno być jak na finale
Komentarz usunięty przez moderatora