Wpis z mikrobloga

@Anastazjajestem no tak, największy sukces sportowy Cracovii to spadek Wisły do I ligi bo innych powodów do świętowania przez lata brak xD Zobaczymy za rok, co do grania w 2 i 3 lidze, też macie spora przewagę więc jak wyjdziemy na zero, to wtedy można się porównać ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
najlepsze co w tym roku sie wydarzyło

( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

• Odpowiedz
@GoroMajima Puchar Polski? Faktycznie jednorazowe osiągnięcie - podobnego wyczynu dokonała w 2014 Zawisza Bydgoszcz Xd Btw. Wisła zrobiła to 4 razy.

Może europejskie puchary? A sorry - Cracovia zawsze odpadała w 1 rundzie kwalifikacji, fazy grupowej nie było nigdy XD

Powiem krótko: ostatni raz Cracovia była mistrzem Polski w 1948, czyli za życia Stalina xD
  • Odpowiedz
@Dominik555: no bo Wisłą umiała je wygrać, nawet w momencie kiedy Wisła spada z ligi. W dodatku Wasi kibice piszą że to "najlepsze co w tym roku sie wydarzyło".
Ja tego nie do końca rozumiem.

Miłego dnia i powodzenia w przyszłym sezonie - godnie reprezentujcie Kraków w esktraklasie.
  • Odpowiedz
@Dominik555: wiesz ciężko mi odpowiadać za wszystkich.
Natomiast mnie chodzi o to że wtedy Wisła wygrała i miała bezpośredni wpływ na spadek Cracovii. Do tego kibice Wisły chyba nie mówili że spadek Cracovii jest najważniejszy, tylko patrzyli na siebie.

I to co pisałem wcześniej - nikomu nie życzę źle, nie powinno być takiej patologii stadionowej jaka jest obecnie że nawet w barwach nie można chodzić. Powinno być jak na finale
  • Odpowiedz