Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +43
#pathofexile
Komentarz usunięty przez autora
Chyba uderzylem w kompleksy haha
A ja kisne
Chłopie, wiesz, że to tylko gra, nie? Strasznie poważnie do niej podchodzisz, jak do jakichś mistrzostw świata. xD
ale piecze xDDD
Tak samo wiekszosci graczy w lola polecam granie na boty, bo nie zauwaza roznicy, a po co marnowac czas na pvp, skoro sa slabi.
hc nie ma sensu, nie bez kompa co ma stabilne 200-300 fps i neta. A nawet jesli to w koncu
Zreszą, skoro już jedziemy personalnie, to czemu ja właściwie dyskutuję ze stałym bywalcem tagu famemma aka gloryfikowanej patologii.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem co jest ekscytujace w nolifieniu i zabijaniu maven w 2 dni. Zaletą ssf jest taka ze ja nie musze w ciagu 2 dni miec late game i flipowac/"wytwarzac" itemki grajac po 10-20h dziennie aby zarabiac hajs, bo jsk sie
@wszystkie_loginy_zajete: kocham ten fragment xD
@PiersKurczaka: czemu tak bardzo opierasz sie faktom. Logika jest prosta xD Czytanie ze zrozumieniem nie boli xD Juz wam pisze wprost z czego sie smieje, a i tak wykrecisz jakiegos chochoła xDD
czemu ja odpisuje, zielonka to pewnie troll
Ja np. gram, żeby zgarniać mtx za challenge i nie wyobrażam sobie wbijać tego na SSF xD
Poza tym miej świadomość, że dla tych, co grają SSFHC, to TY jesteś cienki bolek i to ONI będą mieć bekę z CIEBIE, że grasz na zwykłym SSF jak jakiś lamus na easy mode xD