Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jeśli tkwicie w friendzone to błagam, miejcie godność i odpuśćcie, bo i tak nic z tego nie będzie. Poznałem raz dupy na evencie, one się schlały i zaczęły mi pokazywać foty jakichś swoich kolegów i chłopaków koleżanek (beta pantoflarzy) i ich wyśmiewać. One wręcz pękały ze śmiechu gdy mówiły co beciaki wyprawiają by się przypodobać xD Leciały określenia typu lamus, nieudacznik, nerd, wyśmiewanie wyglądu. Po prostu mieszanie z błotem. Różowe na prawdę nie mają do was szacunku. Potem spotkałem jakichś ich znajomych i jednego z nich (chłopaka koleżanki) traktowały jak upośledzonego pieska xD Z kolei inny, taki typowy mateusz gapił się gdy macałem się z jedną z nich xD Co najlepsze to nie były żadne płodne julki, tylko przeciętniaczki. Już się boję czego uświadczają panny 8/10 xDD

#logikaniebieskichpaskow #seks #zwiazki #spermiarzalert #randkujzwykopem #podrywajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #628116b6add9cbafa2f422c6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
  • 8
  • Odpowiedz
SzklanyPotwór:

jak to zrobiłeś, że sobie macałeś po krótkiej rozmowie a biedy chłopaczyna simpuje od miesięcy i nic

@Mateusz_Zawadeusz : Nie wiem czy od miesięcy. Może od niedawna xD One chyba generalnie są jeszcze w fazie "muszę się wyszaleć" i nie szukają nikogo na dłużej.Ta akurat cały czas gadała, że uwielbia brunetów, a on był blondynem ¯_( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaakceptował: Eugeniusz
Zua
  • Odpowiedz